close2
Filteren
Selectie verfijnen
Hoeveelheid privacy:
  1. Gemiddelde privacy 2 producten
  2. Volledige privacy 12 producten

Composiet tuindeuren

Maak je composiet schutting in stijl af met een composiet tuindeur. Je vindt hieronder diverse composiet tuindeuren die passen bij onze composiet tuinschermen. Maar je kunt deze tuindeuren natuurlijk ook combineren met andere soorten schuttingen, zoals kant en klaar hagen of een schanskorf schutting.

Gebruik onze keuzehulp en ontdek welke tuindeur het beste bij jouw wensen past.

Filteren
close2

14 producten

Filteren
close2

14 producten

Nog niet gevonden wat je zocht?

Gebruik onze keuzehulp en ontdek welke tuindeur het beste bij jouw wensen past.


Soorten composiet tuindeuren

In ons assortiment schuttingen vind je verschillende modellen composiet tuinschermen waar wij ook een bijpassende composiet tuinpoort voor hebben. Hiermee vormt de schutting één geheel en sluit je je tuin veilig af.

Composiet tuindeuren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hou je van modern, dan is antraciet een goede keuze. Dit past goed bij een moderne tuin met veel steen. Maar antraciet kan ook juist een mooi contrast vormen met een natuurlijke tuin met veel groene beplanting. Naast antraciet is er ook een mooie lichtgrijze composiet tuindeur met aluminium liggers. Door deze combinatie is het een bijzondere moderne deur. De lichtgrijze kleur kan heel mooi staan bij een tuin die met lichte kleuren is ingericht, maar ook deze deur kan juist een eye catcher zijn in een natuurlijke, groene tuin.

Er zijn ook bruine composiet tuindeuren verkrijgbaar in verschillende modellen. Bijvoorbeeld met aluminium liggers wat de natuurlijke bruine kleur combineert met een moderne uitstraling.

Kunststof tuindeur of composiet tuindeur?

Een composiet tuindeur wordt ook wel een kunststof tuindeur genoemd, maar die benaming klopt niet helemaal. Kunststof en composiet zijn niet hetzelfde. Het verschil zit in de samenstelling van het materiaal. Composiet is namelijk een combinatie van houtvezel en kunststofvezel, waardoor het erg sterk is, maar ook nog een natuurlijke uitstraling heeft. Een kunststof tuindeur bestaat vaak alleen uit kunststof, wat een minder natuurlijke uitstraling heeft.

Onderhoudsvrije schuttingdeur

Het grote voordeel van composiet is dat het onderhoudsvrij is en kleurvast. Je hoeft dus niet aan de slag met beits of olie om de tuindeur in goede conditie te houden. Schoonhouden met water is voldoende. De kleur van composiet kan na plaatsing binnen enkele weken nog iets lichter worden, maar is daarna kleurvast voor de verdere levensduur.

Vragen over composiet tuindeuren?

Je ziet het: er is veel keuze in composiet tuindeuren. Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden graag je vragen en geven vrijblijvend advies. Wil je liever eerst composiet tuindeuren bekijken? Dan ben je ook van harte welkom bij een van onze vestigingen met showtuin.

Bekijk ook deze tuindeuren:

Hardhouten tuindeuren

Douglas tuindeuren

Houten tuindeuren