close2
Filteren
Selectie verfijnen
Gewenste afmeting (HxB):
  1. 8,5x8,5 cm 2 producten
  2. 10x10 cm 8 producten
  3. 11,5x11,5 cm 2 producten

Betonpalen schutting

Betonpalen zijn ideaal voor het plaatsen van een stevige schutting. Het voordeel van betonpalen is dat de schutting goed blijft staan en de palen zijn bovendien heel duurzaam. Betonnen schuttingpalen hebben geen last van vocht en zullen dus niet gaan rotten door contact met de grond. Wil je betonpalen voor een schutting bestellen? Dat kan eenvoudig online! Hieronder vind je ons assortiment betonpalen voor een schutting in de kleuren grijs en antraciet.

Filteren
close2

12 producten

Filteren
close2

12 producten

Soorten betonpalen schutting

Op onze site vind je verschillende betonpalen die geschikt zijn voor een schutting. De palen hebben een fraaie diamantkop die mooi combineert met alle soorten tuinschermen. Bijvoorbeeld rechte tuinschermen, maar ook een toogscherm kan goed geplaatst worden met betonpalen. Bovendien kun je kiezen uit twee kleuren: grijs en antraciet.

De antraciet betonpalen zijn donkerder van kleur dan de grijze betonpalen. De palen in antraciet kunnen na verloop van tijd verkleuren. Dit komt omdat de kleurstoffen uit het beton wegtrekken en daardoor wordt de kleur lichter. Om de kleur langer te behouden kun je de betonpalen voor een schutting behandelen met betoncoating. Dit is eenvoudig aan te brengen met een kwast.

Vragen over betonpalen schutting?

Ook voor de juiste betonpalen voor schuttingen kun je bij Vandentop Tuinhout terecht! Heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag. En natuurlijk ben je ook altijd welkom bij onze vestiging in Barneveld. Onder het genot van een kopje koffie beantwoorden we graag je vragen en kunnen we een rondje lopen in onze showtuin om je voorbeelden te laten zien van onze producten. Graag tot ziens!