close2

Schuttingen

Ben je op zoek naar een nieuwe schutting voor in je tuin? Dan is Vandentop Tuinhout het juiste adres! Schuttingen zijn er in diverse soorten en maten. Zo kun je kiezen voor tuinschermen die met hun standaard afmetingen snel geplaatst kunnen worden. Ook helemaal van nu: houtbeton schuttingen, bijvoorbeeld met tuinschermen of Zweeds rabat planken.

Geniet je liever van een natuurlijke schutting? Dan zijn kant-en-klaar hagen of natuurlijke matten een goede optie. Heb je een lage schutting of tuinhek nodig? Bekijk dan eens de schapenhekken die zorgen voor een rustieke uitstraling en de andere houten tuinhekken in ons assortiment.

Meer weten of hulp nodig? Neem gerust contact met ons op!

Onze categorieën

Tuinschermen

Je vindt bij ons schuttingen van verschillende materialen, zoals: houten schuttingen, composiet schuttingen en douglas schuttingen. De tuinschermen hebben standaard afmetingen van 180 cm breed en vaak 180 cm hoog. Deze zijn eenvoudig te plaatsen tussen houten of betonpalen. Ook fijn: je kunt zelf de doorkijk van de hardhouten schutting, douglas schutting, grenen of composiet schutting bepalen! Maar ook kokos tuinschermen zijn mogelijk en wat dacht je van onze bijzondere modellen zoals open trellisschermen of het elegante Louvre tuinscherm van hardhout of vuren Louvre tuinscherm.

Rabatschuttingen

Naast de tuinschermen kun je ook denken aan een andere soort tuinafscheiding. Bijvoorbeeld door zelf je tuinafscheiding te bouwen met rabatdelen. Het plaatsen is eenvoudig. Kies voor de gewenste soort palen en schuif de rabatdelen vervolgens op elkaar. Je hebt de keuze uit houten rabatdelen en composiet rabatdelen.

Schutting van natuursteen met schanskorven

Wil je echt iets bijzonders? Dan is een schutting van schanskorven wellicht een goed idee. Deze schanskorven worden gevuld met natuursteen en zorgen voor een stoere afscheiding van je tuin. Ook worden deze vaak gebruikt om houten tuinschermen of kant en klaar hagen af te wisselen.

Natuurlijke schuttingen

Vind je een houten schutting te statisch? Bekijk dan eens ons ruime assortiment natuurlijke schuttingen. Natuurlijke matten zoals wilgenmatten, rietmatten en bamboematten zijn fijner van structuur en hebben daardoor een vriendelijke uitstraling. Een natuurlijke tuinafscheiding valt vaak ook minder op, wat mooi past bij een natuurlijke en groene tuin. Nog een voordeel: klimplanten vinden het heerlijk om er tegen te groeien, wat ook nog eens zorgt voor natuurlijk groen in de tuin.

Balkonschermen

Heb je geen tuin, maar wel een balkon? Creëer dan privacy met onze natuurlijke matten. Deze natuurlijke schuttingen van bamboe, riet of wilgen zijn ideaal om snel en mooi je balkon af te schermen. Ook is er een plantenbak inclusief klimplanten beschikbaar. Zo heb je een prachtige groene balkonafscheiding.

Tuinhekken

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een lage schutting in de vorm van een tuinhek. In ons assortiment tuinhekken vind je verschillende soorten, zoals houten tuinhekken, betonnen tuinhekken en hardhouten tuinhekken. Maar ook mooie schapenhekken zijn beschikbaar. En om het geheel af te maken, kun je ook kiezen uit diverse bijpassende tuinhekdeuren.

Tuinafsluiting

Een tuinafsluiting is niet alleen mooi, maar ook praktisch. Het maakt duidelijk tot waar de tuin loopt en een hoge tuinafsluiting zorgt bovendien voor privacy. Dankzij de ruime keuze bij Vandentop Tuinhout vind je altijd iets dat bij je tuin en smaak past. Bovendien kun je ook zelf bepalen hoe hoog en dicht de tuinafsluiting is. Een hoge en zichtdichte afsluiting met tuinschermen zorgt uiteraard voor veel privacy. Maar als je een wat meer open uitstraling mooier vindt, is er ook voldoende keuze uit verschillende soorten lage tuinafsluitingen in de vorm van tuinhekken of lage schuttingen. Naast de hoogte is je smaak natuurlijk ook bepalend voor de materiaalkeuze. Houd je van modern, dan is beton of natuursteen een goede optie. Is groen en natuurlijk meer je stijl, dan passen kant en klaar hagen of natuurlijke matten daar beter bij. En je kunt uiteraard ook kiezen voor een speelse tuinafsluiting, door verschillende schuttingelementen af te wisselen. Aan jou de keuze!

Vragen over schuttingen?

Je ziet het: voor schuttingen moet je bij Vandentop Tuinhout zijn! Heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag. Natuurlijk ben je ook altijd welkom bij onze vestiging in Barneveld. Onder het genot van een kopje koffie beantwoorden we graag je vragen en kunnen we een rondje lopen in onze showtuin om je voorbeelden te laten zien van onze producten. Graag tot ziens!