close2

Schuttingen

Een nieuwe schutting in je tuin plaatsen? Dan ben je bij Vandentop Tuinhout aan het juiste adres! Met ons enorme assortiment schuttingen vind je altijd een tuinafscheiding die bij jou past. Denk aan kant en klare tuinschermen waarmee je snel een schutting kunt plaatsen of kies voor een duurzame hout beton schutting. Voor optimale privacy in je tuin is een rabat schutting een aanrader. En voor de natuurliefhebber hebben wij ook natuurlijke schuttingen. Bovendien hebben wij naast schuttingen ook tuinhekken en hekwerk in het assortiment.

Alle schuttingen zijn leverbaar in diverse materiaalsoorten en uitvoeringen, zodat je de tuinafscheiding helemaal naar jouw wensen kunt samenstellen. Twijfel je over je keuze of wil je graag meer weten over schuttingen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Gebruik onze keuzehulp en ontdek welke tuinafscheiding het beste bij jouw tuin past.

Onze categorieën

Tuinschermen

Door het vaste formaat van tuinschermen kun je er snel een mooie schutting mee plaatsen. De standaard afmeting is 180x180 cm, maar er zijn ook andere afmetingen leverbaar. En er is keuze uit veel verschillende materiaalsoorten, denk aan houten schuttingen, douglas schuttingen en composiet schuttingen. En voor het materiaal om tuinschermen te plaatsen kun je uiteraard ook bij ons terecht.

Ook fijn: dankzij de ruime keuze uit diverse modellen, kun je zelf de doorkijk van de hardhouten schutting, douglas schutting, grenen of composiet schutting bepalen! Maar ook kokos tuinschermen zijn mogelijk en wat dacht je van onze bijzondere modellen zoals open trellisschermen of het elegante Louvre tuinscherm van hardhout of vuren Louvre tuinscherm.

Rabatschuttingen

Wil je optimale privacy in je tuin, bekijk dan zeker onze rabatschuttingen. Deze hebben geen doorkijk, waardoor je echt in alle rust van je tuin kunt genieten. Het plaatsen van deze rabat schuttingen is goed zelf te doen. Kies voor de gewenste soort palen en schuif de rabatdelen vervolgens op elkaar. Je hebt de keuze uit houten rabatdelen en composiet rabatdelen.

Schutting van natuursteen met schanskorven

Wil je echt iets bijzonders? Dan is een schutting van schanskorven een goede optie. Deze schanskorven worden gevuld met natuursteen en zorgen voor een stoere afscheiding van je tuin. En je kunt de schanskorven schutting ook afwisselen met schuttingdelen van hout of hagen en zo precies de tuinafscheiding samenstellen die bij jou past.

Natuurlijke schuttingen

Vind je een houten schutting te statisch? Bekijk dan eens ons ruime assortiment natuurlijke schuttingen. Natuurlijke matten zoals wilgenmatten, rietmatten en bamboematten zijn fijner van structuur en hebben daardoor een vriendelijke uitstraling. Een natuurlijke tuinafscheiding valt vaak ook minder op, wat mooi past bij een natuurlijke en groene tuin. Nog een voordeel: klimplanten vinden het heerlijk om er tegen te groeien, wat ook nog eens zorgt voor natuurlijk groen in de tuin.

Balkonschermen

Heb je geen tuin, maar wel een balkon? Creëer dan privacy met onze natuurlijke matten. Deze natuurlijke schuttingen van bamboe, riet of wilgen zijn ideaal om snel en mooi je balkon af te schermen. Ook is er een plantenbak inclusief klimplanten beschikbaar. Zo heb je een prachtige groene balkonafscheiding.

Tuinhekken

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een lage schutting in de vorm van een tuinhek. In ons assortiment tuinhekken vind je verschillende soorten, zoals houten tuinhekken, betonnen tuinhekken en hardhouten tuinhekken. Maar ook mooie schapenhekken zijn beschikbaar. En om het geheel af te maken, kun je ook kiezen uit diverse bijpassende tuinhekdeuren.

Tuinschuttingen

Een tuinschutting is niet alleen mooi, maar ook praktisch. Het maakt duidelijk tot waar de tuin loopt en een hoge tuinafscheiding zorgt bovendien voor privacy. Dankzij de ruime keuze bij Vandentop Tuinhout vind je altijd iets dat bij je tuin en smaak past.

Er is bijvoorbeeld keuze uit schuttingen met doorkijk of zonder doorkijk. Hiermee kun je privacy creëren of je tuin juist een open uitstraling geven. Daarnaast is er veel keuze in materiaalsoorten, waardoor er voor elke tuinstijl een passende schutting te vinden is. Heb je bijvoorbeeld een moderne tuin, dan past beton of natuursteen daar heel goed bij. Voor een groene tuin adviseren we vaak kant en klaar hagen of natuurlijke matten als schutting. En je kunt uiteraard ook kiezen voor een speelse tuinafsluiting, door verschillende schuttingelementen af te wisselen. Aan jou de keuze!

Meer ideeën voor jouw schutting? Lees onze blog!

Vragen over schuttingen?

Een schutting kiezen kan best lastig zijn omdat er zoveel mogelijkheden zijn. We helpen je graag bij je keuze! Neem gerust contact met ons op, of kom langs bij een van onze vestigingen met een showtuin. Onder het genot van een kopje koffie geven we graag advies en kunnen we voorbeelden van schuttingen laten zien.