close2

Houten tuinhekken

Onze houten tuinhekken zijn verkrijgbaar in hardhout, geïmpregneerd vuren, geïmpregneerd grenen en douglashout. Er is keuze uit diverse modellen: van simpel en recht tot luxe modellen en houten tuinhekken met een trellis bovenaan. Ook zijn ze beschikbaar met luxe reliëfprofiel, wat nét even anders is. Bovendien zijn er verschillende afmetingen leverbaar.

Filteren
close2

18 producten

Filteren
close2

18 producten

Lage tuinafscheiding

Een tuinhek is een lage tuinafscheiding, maar de hoogte is natuurlijk afhankelijk van je wensen. Waar wil je het tuinhek plaatsen? Is het vooral voor de sier of moet het juist functioneel zijn? Daarom vind je in ons assortiment houten tuinhekken in verschillende hoogtes.

Eenvoudig houten tuinhek

Onze eenvoudige tuinhekken zijn ook het meest voordelig in prijs. Door de open uitstraling zijn deze modellen perfect als sierhekje rondom bijvoorbeeld een mooie moestuin of mooi aangelegde voortuin. Er zijn houten hekken met gladde plankjes, maar ook met reliëfplanken die er net wat luxer uitzien.

Luxe houten hek

In ons assortiment vind je ook luxere modellen met bijvoorbeeld een toogvorm. Dit zorgt voor een vriendelijke uitstraling en mooie afwisseling in de lijn van het houten hekwerk. Daarnaast zijn er ook houten hekken met een trellis bovenin. De diagonale latjes van de trellis boven de vericale latten van het tuinhek geven het geheel een speels accent. Een houten hek met trellis is verkrijgbaar als recht tuinhek en tuinhek met een toogvorm.

Houten hekwerk als veranda hekwerk

Een houten tuinhek kan natuurlijk gebruikt worden als tuinafscheiding, maar je kunt het ook op andere plekken toepassen. Zo zijn een aantal houten hekwerken ook heel geschikt als veranda hek. Vooral de luxere modellen met een kader of onder- en bovenlat staan mooi op een veranda.

Vragen over houten tuinhekken?

Heb je nog vragen over houten tuinhekken of wil je graag persoonlijk advies? Bel of mail ons dan gerust, we helpen je graag! Of kom langs bij een van onze vestigingen. In onze showtuinen staat een deel van ons assortiment tuinhekken, Graag tot ziens!

Bekijk ook onze andere tuinhekken:

Schapenhekken

Betonnen tuinhekken

Tuinhek poorten