close2

Kom langs in onze showtuin!

Zoveel mensen, zoveel wensen wordt er vaak gezegd. Dat geldt natuurlijk ook voor schuttingen, schuttingdeuren, vlonders en overkappingen. Er zijn ontzettend veel combinaties beschikbaar. Weet je nog niet precies wat jouw wensen zijn? Of wil je een bepaalde houtsoort juist zien om een goede beslissing te kunnen nemen? Kom dan langs in onze showtuin! 

houtbeton schuttingen, tuinschermen en vlonders

Bij onze vestiging in Barneveld is ook een showtuin aangelegd. Hier kun je diverse tuinschermenhout-beton schuttingen en composiet schuttingen bekijken. Maar ook zijn er bamboe vlonderscomposiet vlonders en tuindeuren geplaatst. Alle producten zijn voorzien van een productinformatiebordje waarop je in één oogopslag de belangrijkste informatie van het product kunt lezen. Nieuwsgierig naar meer of benieuwd naar de actuele prijs van een product? Scan dan gemakkelijk de QR-code of NFC-tag op het bordje om het product op onze website te bekijken. Naast de producten in de showtuin hebben we een ruime voorraad op eigen terrein. Wil je bijvoorbeeld een bepaalde houtsoort of natuurlijke matten bekijken? Dan kun je samen met een van onze verkoopcollega's rondkijken in ons magazijn. 

Onze showtuin is altijd toegankelijk, ook buiten onze openingstijden. Heb je vragen over de plaatsing of over bepaalde houteigenschappen? Tijdens onze openingstijden lopen onze collega's graag met je mee om je te helpen met deskundig advies. 

Hopelijk tot snel in onze showtuin!

Adresgegevens