close2
Filteren
Selectie verfijnen
Gewenste hoogte:

Schanskorven

Wil je graag een schutting met stoere en robuuste uitstraling? Dan is een schutting van schanskorven (ook wel steenkorven genoemd) een aanrader! Ook zien we schanskorven steeds vaker als afwisseling tussen hardhouten schuttingen en composiet schuttingen. Een schanskorf bestaat een gaaspaneel en wordt gevuld met natuursteen. De stenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je zelf de uitstraling van de schanskorven schutting kunt bepalen! Kies hieronder voor een complete schutting of bestel de materialen apart van elkaar.

Filteren
close2

4 producten

Filteren
close2

4 producten

Steenkorf schutting

Een schanskorf schutting wordt ook wel steenkorf schutting genoemd. Eigenlijk een logische naam omdat de gaaskorven gevuld worden met steen. De steenkorf schutting is een veelzijdige tuinafscheiding die in verschillende soorten tuinen past. Dankzij de ruime keuze in kleuren natuursteenvulling kun je zelf de steenkorf schutting samenstellen die bij je stijl past.

Mogelijkheden steenkorf schutting met schanskorven

Vaak wordt deze natuursteen schutting toegepast in moderne tuinen. Natuursteen Ardenner grijs is dan een passende keuze, door de mooie lichtgrijze kleur. Maar ook natuursteen in Basalt zwart is een kleur die een stijlvolle toevoeging kan zijn in een moderne tuin en kan een stijlvolle aanvulling zijn op een composiet schutting. Deze koudere kleuren kunnen overigens ook een mooi contrast vormen met houten tuinschermen of klimplanten.

Toch wordt de steenkorf schutting ook steeds meer in groene tuinen geplaatst. Hiervoor zijn kleuren als het lichte Yellow Sun en donkerbruine Lava een passende keuze. Deze kleuren zijn warm en passen daardoor mooi bij groene beplanting en vormen toch ook door de materiaalsoort een fraai contrast. Wil je echt iets bijzonders, dan is een afwisseling van steenkorf schutting-elementen met bijvoorbeeld houten tuinschermen of kant en klaar hagen iets om over na te denken. Maar je kunt natuurlijk ook schanskorven met verschillende kleuren stenen afwisselen voor een speels effect.

Afmetingen schanskorf schutting

Je kunt schanskorven in diverse afmetingen bestellen. Zo kun je dus een volledige hoge tuinafscheiding van steenkorven maken, maar ook een laag tuinhek is mogelijk. Bovendien zijn de schanskorven ook heel geschikt om bijvoorbeeld een zuil te maken of zelfs een bankje door een houten plank op twee schanskorven te plaatsen.

Vragen over schanskorven?

Wil je meer informatie over een schutting met schanskorven? Neem gerust even contact met ons op! We helpen je graag met persoonlijk advies. Je kunt ook langskomen bij onze vestigingen. Graag tot ziens!