close2

Luxe hout beton schutting met lage betonplaat

Een luxe hout beton schutting bestaat ten opzichte van de standaard uit hoger beton, eventueel met een mooi motief. Je hebt keuze uit twee verschillende luxe hout beton schuttingen:

  • Een luxe hout beton schutting met lage betonplaat. Deze lage betonplaten zijn ongeveer 48-52 cm hoog en combineer je met betonpalen & een tuinscherm van 150 cm hoog.
  • Kies je liever voor de luxe hout beton schutting met hoge betonplaat? Deze bestaat uit betonplaten van 72-75 cm hoog en combineer je met betonpalen & een tuinscherm van 130 cm hoog.

Het verschil? Bij deze luxe hout beton schutting met lage betonplaat heb je keuze uit de volgende onderplaten beton: gladde afwerking, rotsmotief, leisteenmotief, romeins motief en rabat motief.  

Hieronder vind je een overzicht van alle materialen die nodig zijn om een hout beton schutting te plaatsen: betonpalen schutting, onderplaten schutting, tuinschermen, bevestigingsmateriaal en betonmortel.

Heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag! Heb je al een keuze gemaakt, maar wil je liever niet zelf plaatsen? Geen probleem! Vraag eenvoudig een offerte aan voor een hout beton schutting incl plaatsen.

Filteren
close2

Toont 1-18 van 27 producten

Filteren
close2

Toont 1-18 van 27 producten

Hout beton schutting samenstellen

Wat heb je allemaal nodig om een luxe hout beton schutting samen te stellen? Die vraag horen wij vaak. Daarom helpen we je graag een handje op weg. Dit is wat je in ieder geval nodig hebt om een luxe hout beton schutting samen te stellen: 

  • Betonpalen schutting voor tuinschermen 150 cm hoog; 
  • Twee gladde betonplaten schutting van 24 cm hoog;
  • Of: twee betonplaten schutting met motief van 26 cm hoog;  
  • Een tuinscherm van 150x180 cm (hoogte x breedte); 
  • Afdeklat voor het tuinscherm; 
  • Bevestigingsset; 
  • Betonmortel of speedmix.

Luxe hout beton rotsmotief schutting

Een luxe hout beton schutting met rotsmotief is waarschijnlijk de meest bekende in Nederland! In deze motiefplaten worden brede en smalle 'stenen' als het ware afgewisseld. De betonplaat heeft een standaard afmeting van 26 cm hoog en 184 cm breed. Het mooie is dat het motief mooi in elkaar overloopt. Door dit te combineren met een mooi tuinscherm in ons assortiment, zorg je direct voor een prachtige uitstraling. 

Naast een rotsmotief kan je bij deze luxe hout beton schuttingen met lage betonplaat ook kiezen voor: leisteenmotief, romeinsmotief en rabatmotief. 

Betonpalen schutting

Om deze luxe hout beton schutting met lage betonplaat te maken heb je speciale betonpalen nodig: betonpalen voor tuinschermen van 150 cm hoog. Deze betonpalen zijn ongeveer 280 cm lang, hebben een kopmaat van 10x10 cm en de bovenkant heeft een diamantvorm. Je kunt kiezen uit twee kleuren: lichtgrijs en antraciet.

De betonpalen in ons assortiment zijn grijs en antraciet van kleur. Tip: kies altijd dezelfde kleur onderplaten. 

Betonplaten schutting

Het fijne van deze luxe hout beton schutting ten opzichte van die met het hogere beton is dat de keuze veel ruimer is. Je kunt namelijk kiezen voor de volgende betonplaten: met gladde afwerking, met rotsmotief, leisteenmotief, romeins motief en rabat motief. En dat allemaal weer in twee kleuren: grijs en antraciet! 

De betonplaat van een hout beton schutting is voor een deel zichtbaar, het andere deel komt in de grond. Dit zorgt voor een ontzettend stevige constructie. De betonpalen hebben onderin de paal een sleuf, waar de betonplaat precies in past. Ook zorgt de betonband ervoor dat het tuinscherm niet in contact komt met de grond. Hierdoor kan er geen vocht in het hout trekken, wat ten gunste komt van de levensduur.

Hout beton schutting tuinscherm 

Op deze pagina vind je alle tuinschermen die geschikt zijn voor deze luxe hout beton schutting. Doordat de palen en betonplaten alleen gecombineerd kunnen worden met tuinschermen van 150 cm hoog is de keuze wat beperkter ten opzichte van de standaard hout beton schutting

Maar alsnog is er keuze genoeg! Ons Tuinscherm Garderen is namelijk beschikbaar in elke houtsoort én biedt maar weinig doorkijk. Zo geniet je van optimale privacy. Je kunt kiezen uit diverse houtsoorten, zoals geïmpregneerd grenen, vuren en douglashout. Deze houtsoorten zijn ook leverbaar in bruin geïmpregneerd hout en zelfs in het zwart, wat een bijzonder combinatie is met lichtgrijze betonpalen. Maar er zijn ook hardhouten tuinschermen mogelijk, deze hebben een wat langere levensduur, maar ook een wat hoger prijskaartje.