close2

Schaaldelen

Schaaldelen zijn brede planken met een schorsrand. Hiermee creëer je een landelijke effect in je tuin. De mogelijkheden zijn eindeloos: een schutting, tuinhek of misschien zelfs een tuinbank, het kan allemaal! Je vindt bij Vandentop Tuinhout schaaldelen van douglashout en eikenhout.

Filteren
close2

5 producten

Filteren
close2

5 producten

Douglas schaaldelen

De schaaldelen van Douglashout zijn verkrijgbaar in blanke douglas schaaldelen en geïmpregneerde schaaldelen. Het blanke Douglashout heeft van nature een roze-achtige kleur die mooi vergrijst. De geïmpregneerde douglas planken zijn verkrijgbaar als groen geïmpregneerde douglas schaaldelen en bruin geïmpregneerde douglas schaaldelen. Deze planken vergrijzen ook na verloop van tijd. Je kunt deze schaaldelen mooi combineren met douglas palen of hardhouten palen.

Eiken schaaldelen

Schaaldelen van eikenhout hebben een authentieke en rustieke uitstraling. De planken hebben een mooie lichte kleur en zullen uiteindelijk door weersinvloeden vergrijzen tot zilvergrijs. De rustieke uitstraling van eikenhout in combinatie met de schorsrand van de schaaldelen, zorgt voor een prachtige landelijke uitstraling. Bovendien zijn deze eiken planken zeer duurzaam en gaan lang mee. Wij hebben ook andere eiken planken in ons assortiment eikenhout, net als eiken palen en eiken balken die mooi combineren met deze schaaldelen.

Je kunt eiken schaaldelen ook binnen gebruiken. Het is dan wel aan te raden om de planken eerst goed te laten drogen.

Vragen over schaaldelen?

Wil je meer informatie over schaaldelen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen, wij helpen je graag! Bekijk hier onze contactgegevens of kom langs bij een van onze vestigingen. 

Ben je op zoek naar een andere houtsoort? Bekijk dan ons assortiment tuinhout.