close2
Filteren
Selectie verfijnen
Gewenste afmeting (HxB):
  1. 11,5x11,5 cm 2 producten
Gewenste lengte:

Sleufpalen

Een hout beton schutting plaatsen kan een behoorlijke klus zijn. Maar met onze betonnen sleufpalen maak je het een stuk eenvoudiger! De sleufpaal van beton kan je in de grond plaatsen en verbind je met de andere paal door middel van de onderplaat. Doordat de palen een sleuf hebben, kan het tuinscherm er eenvoudig in zijn geheel ingeschoven worden en is er verder geen bevestigingsmateriaal meer nodig. Ideaal toch?

Tip: tuinschermen kunnen door harde wind in deze sleufpalen gaan bewegen. Je kunt dit voorkomen door, na plaatsing, een wigje of schroefje in de sleuf te maken.

Sleufpaal schutting laten plaatsen?

Zie je het niet zitten om je nieuwe schutting zelf te plaatsen? Maak dan gebruik van onze montageservice! Onze professionele montagecollega’s komen dan jouw nieuwe schutting bij je plaatsen. Bekijk alle informatie & vraag direct een offerte aan op onze montagepagina.

Je vindt hier alle benodigdheden om een sleufpaal schutting samen te stellen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Filteren
close2

6 producten

Filteren
close2

6 producten

Sleufpaal beton

Een sleufpaal wordt ook wel gleufpaal genoemd. Met beide benamingen wordt eigenlijk hetzelfde bedoeld. Deze betonnen schuttingpalen hebben een uitsparing over de hele lengte van de paal, waardoor er ruimte is om tussen twee palen planken of een tuinscherm te schuiven. De palen omklemmen de planken, waardoor het tuinscherm vastzit komt te zitten tussen de palen. Een groot voordeel is dat er verder geen extra bevestigingsmateriaal meer nodig is! We hebben twee typen sleufpalen: sleufpaal antraciet & sleufpaal grijs.

Aan de onderkant zijn onze sleufpalen iets breder. Hier kan de betonplaat eenvoudig in geplaatst worden.

Schutting betonpaal met sleuf

Voor het samenstellen van een hout beton schutting met sleufpalen kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden. We helpen je graag op weg!

Als eerste kies je de kleur van de betonnen sleufpaal: lichtgrijs of antraciet (donkergrijs). Voor plaatsen van de schutting raden we je aan om ook een betonplaat te gebruiken. Deze kun je als eerste in de sleuf plaatsen zodat het tuinscherm hierop kan steunen. Dit zorgt voor stevigheid en voorkomt dat het tuinscherm in aanraking komt met vocht uit de grond, wat beter is voor de levensduur ervan. 

 

 

We raden je aan om de betonplaat in dezelfde kleur te kiezen als de betonpalen. De betonplaat is namelijk vaak nog wel deels zichtbaar onder de schutting.

Vervolgens kun je het tuinscherm gaan kiezen. Op deze pagina vind je alle tuinschermen die geschikt zijn voor betonnen sleufpalen. Vind je het lastig om een keuze te maken? Dan hebben we een tip: denk van tevoren na over hoe lang je plezier wilt hebben van je schutting. Dit helpt je bij het filteren op materiaalsoort. Wil je gewoon een mooie schutting met een goede prijs-kwaliteit verhouding? Dan is geïmpregneerd hout een prima keuze, dit heeft een gemiddelde levensduur van 10 tot 15 jaar. Met hardhout wordt het prijskaartje wat hoger, maar daar kun je dan ook langer van genieten, gemiddeld zo’n 15 tot 20 jaar. En tenslotte kun je ook kiezen voor composiet, een combinatie van houtvezel en kunststofvezel. Dit gaat gemiddeld 20 tot 25 jaar mee en heeft bovendien geen onderhoud nodig.

Wil je meer informatie of advies? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij een van onze vestigingen. We helpen je graag!