close2

Rondhout

Geïmpregneerde ronde palen worden vaak gebruikt voor het neerzetten van hekwerk. Bijvoorbeeld een schapenhek of gaashekwerk. Maar de palen zijn ook heel geschikt als boompalen om jonge bomen te ondersteunen tijdens de groei.

Filteren
close2

Toont 1-18 van 29 producten

Filteren
close2

Toont 1-18 van 29 producten

Hekwerk plaatsen met ronde palen

Je kunt diverse soorten hekwerk plaatsen met onze geïmpregneerde ronde palen. Door de afgeronde vorm passen de palen goed bij schapenhekken, die bevestigd kunnen worden met zogenaamde draadkrammen. Daarnaast zijn de palen heel geschikt voor het plaatsen van gaashekwerk. Het moderne uiterlijk van gaas is een mooi contrast met de warme uitstraling van de houten palen.

Maar je kunt uiteraard ook zelf een houten tuinhek maken met deze ronde palen. Bijvoorbeeld door er geïmpregneerde planken aan te bevestigen. Wil je echt een landelijk tuinhek maken? Dan zijn grenen schaaldelen een aanrader. In combinatie met ronde houten palen krijg je dan een robuust tuinhek met landelijke uitstraling.

Naast het plaatsen van hekwerk, kun je ook met alleen ronde houten palen een bijzondere tuinafscheiding maken. Plaats hiervoor een aantal ronde houten palen naast elkaar en varieer in hoogte, zo maak je een speelse tuinafscheiding die je ook nog kunt afwisselen met andere elementen zoals schanskorven of een kant en klare haag.

Ronde palen als boompalen

Onze ronde palen worden ook vaak als boompalen toegepast. Hiermee worden de stammen van jonge bomen ondersteund tijdens de groei. Boompalen zijn functioneel en passen goed bij de ronde vorm van een boomstam. Hierdoor valt een boompaal ook minder snel op dan bijvoorbeeld een vierkante paal naast een boomstam.

Vragen over ronde palen & boompalen?

Voor al je vragen over deze en andere producten kun je terecht bij onze medewerkers. Bel of mail gerust voor meer informatie en advies, we helpen je graag!

Langskomen mag uiteraard ook. Je bent van harte welkom bij onze vestigingen voor koffie en persoonlijk advies. Graag tot ziens!

Bekijk ook onze andere producten van geïmpregneerd hout:

Geïmpregneerde planken

Geïmpregneerde palen

Geïmpregneerde balken