close2
Filteren
Selectie verfijnen
Gewenste afwerking:
  1. Geschaafd 1 product
  2. Fijnbezaagd 1 product

Schoren

Met schoren kun je de dakconstructie van een overkapping of kapschuur extra stevigheid geven. Het is een schuine balk die gemonteerd wordt tussen de palen of staanders en de dakconstructie. Schoren zijn niet alleen functioneel, maar ook heel decoratief. Je vindt bij ons diverse modellen van gladgeschaafd en fijnbezaagd, ruw hout in verschillende kopmaten.

Filteren
close2

4 producten

Filteren
close2

4 producten

Om een houtconstructie extra steun te geven zijn schoren een handig middel. Het ondersteunt de staander in het dragen van de dakconstructie. Heel functioneel dus, maar het voegt ook zeker wat toe aan de uitstraling. Vooral overkappingen, kapschuren en veranda’s krijgen een landelijke uitstraling door het toepassen van deze schuine balken. Maar ook bij een pergola zijn schoren een stijlvolle toevoeging. Vaak heeft een pergola veel rechte lijnen, met een schoor bree je de lijnen en wordt de uitstraling wat zachter. Bovendien is het handig om een mooie hanging basket aan te hangen. En het kan een goede ondersteuning zijn voor een klimplant die je tegen de paal van een veranda of pergola aan laat groeien.

Geschaafd of fijnbezaagde douglas schoor

In ons assortiment vind je douglas schoren die op maat gemaakt zijn. Er zijn geschaafde douglas schoren en fijnbezaagde, ruw douglas schoren. Vooral de ruwe variant zorgt in combinatie met ruwe douglas palen voor een robuuste uitstraling. Wil je de overkapping of veranda nog sierlijker maken, dan kun je ook kiezen voor een gebogen schoor met een zachte glooiende lijn.

Vragen over Douglas schoren?

Je ziet het: ook voor Douglas schoren ben je bij Vandentop Tuinhout aan het goede adres! Heb je vragen over schoren? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag. En uiteraard ben je ook altijd welkom bij onze vestiging in Barneveld. Onder het genot van een kopje koffie beantwoorden we graag je vragen en kunnen we een rondje lopen in onze showtuin. Graag tot ziens!