close2

Houten ramen & deuren

Heb je een houten schuur of overkapping? Dan maakt een houten raam of houten deur het helemaal af! Op onze site heb je veel keuze uit houten deuren van blank douglas hout en van hardhout. Bovendien zijn er modellen met en zonder ramen. Ook voor losse ramen hebben wij verschillende mogelijkheden in vorm en uitvoering.

Filteren
close2

Toont 1-18 van 32 producten

Filteren
close2

Toont 1-18 van 32 producten

Hardhouten en douglas houten deur

Er zijn veel verschillende soorten houten deuren verkrijgbaar. Je kan kiezen voor een deur van douglas hout of hardhout. Wil je een mooie toegangsdeur voor jouw schuur dan is een enkele deur vaak voldoende. Wil je graag uw auto binnen in de schuur kunnen zetten? Dan zijn dubbele houten deuren ook mogelijk.

Er zijn verschillende uitvoeringen van houten deuren. De dichte deur is een veelgekozen deur om een schuur mee af te sluiten. Maar voor een speelsere uitstraling en lichtinval hebben wij ook diverse modellen deuren met een raam erin. Zo zijn er deuren met een raam bovenin, waardoor er wel daglicht naar binnen valt, maar door de hoogte kan men niet zomaar in de schuur kijken. Als inkijk geen probleem is, kan je natuurlijk ook kiezen voor een houten deur met groter raam. Overigens hebben de ramen in onze douglas tuindeuren een zogenaamde vlakverdeling, waardoor er kleine ruitjes ontstaan. Dit past vooral mooi bij een landelijke schuur of tuinhuis van bijvoorbeeld douglashout.

Houten raam

Ook onze houten ramen hebben een vlakverdeling, waardoor ze goed bij een landelijke stijl passen. Deze ramen zijn geschikt voor een schuur of tuinhuis. Maar ook in de dichte zijwand van een overkapping kan het een leuk accent zijn.
Er zijn vaste houten ramen leverbaar, maar ook uitzetramen die open kunnen.
Naast de houten ramen leveren wij ook diverse stalen ramen van zwart staal. Deze hebben een industriële uitstraling en vormen een mooi contrast met de warme kleur van hout.

Vragen over houten ramen en deuren?

Je ziet het: ook voor houten ramen en deuren kan je terecht bij Vandentop Tuinhout! Heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag! En natuurlijk ben je ook altijd welkom bij onze vestiging in Barneveld. Onder het genot van een kopje koffie beantwoorden we graag jouw vragen en kunnen we een rondje lopen in onze showtuin om je voorbeelden te laten zien van onze producten. Graag tot ziens!