close2

Stel zelf je schuttingpakket samen

Een schutting plaatsen doe je waarschijnlijk niet elke dag. Daarom helpen wij je graag een handje en kun je met onze schutting configurator zelf de perfecte schutting samenstellen! Kies hieronder het materiaal van het tuinscherm en stel door de stappen te doorlopen eenvoudig je schutting pakket samen. Wij zorgen ervoor dat je pakket alle materialen bevat die je nodig hebt voor jouw klus!

Gebruik onze keuzehulp en ontdek welke tuinafscheiding het beste bij jouw tuin past.

Filteren
close2

7 producten

Filteren
close2

7 producten

Schutting configurator

Wil je zelf een schutting samenstellen? Ga dan direct aan de slag met onze schutting configurator! Het is geen ingewikkelde ontwerptool, wel een handig stappenplan waarmee je zelf je nieuwe schutting samenstelt! Zo helpen we je met een schutting samenstellen die perfect bij jouw tuin past. Maar ook met het bestellen van álle benodigde materialen, want wij weten wat er allemaal nodig is voor jouw schutting. Dus hoef je bij het schutting samenstellen alleen in te vullen wat je zelf weet: de doorkijk, afmetingen en of je graag een bijpassende tuinpoort wilt. De andere benodigdheden, zoals bevestigingsmateriaal, vullen wij aan en uiteindelijk heb je een compleet schutting pakket waarmee je aan de slag kunt!

Schutting pakket samenstellen

Het grote voordeel van zelf je schutting samenstellen is dat je de keuzes in eigen hand hebt en in één keer alle materialen kunt bestellen om aan de slag te gaan. Dankzij ons overzichtelijke stappenplan kun je eenvoudig je schutting samenstellen en zorgen we ervoor dat je niets vergeet.

Maak op deze pagina de keuze voor een materiaalsoort en wij geven aan welke keuzes je daarin kunt maken. Er zijn per materiaalsoort verschillende modellen tuinschermen mogelijk dus er is genoeg te kiezen! Zo kun je zelf bepalen welke doorkijk je schutting straks heeft en met welke schuttingpalen je het tuinscherm combineert.

Bovendien kun je je schutting samenstellen en meteen ook een bijpassende tuinpoort toevoegen. Want bij elk tuinscherm hebben wij een tuindeur die er helemaal bij past. Ideaal, want je hebt een mooie schutting, maar kunt ook meteen je tuin veilig afsluiten. Wij leveren de bijpassende tuinpoorten namelijk standaard met een ingebouwd slot. 

Heb je geen tuindeur nodig? Dan geef je dit aan in de schutting configurator en sla je die stap over, zo simpel is het.

Kom je er niet uit?

Heb je echt een specifiek plaatje voor een schutting in je hoofd en kom je er met onze schutting configurator niet uit? Geen probleem, want ook dan kun je bij ons terecht. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak met een van onze verkoopadviseurs en bekijk samen de mogelijkheden. Want bij Vandentop Tuinhout helpen we je met elke tuin-uitdaging!