close2

Houten plantenbakken

Fleur je tuin op met de mooist bloeiende bloemen en planten! En die horen niet alleen in borders, maar natuurlijk ook in houten plantenbakken. Nog een voordeel: ze zijn op duidend en één manieren te gebruiken: In de tuin, op het terras of balkon. Er is altijd een plantenbak die past. Zo kun je dus op elke plek genieten van groen om je heen. In ons assortiment vind je onder meer Hillhout plantenbakken in verschillende afmetingen.

Filteren
close2

8 producten

Filteren
close2

8 producten

Een houten plantenbak is niet alleen praktisch, maar ook erg mooi. Het hout zorgt voor een natuurlijk uitstraling die perfect past bij de groene kleur van planten. De houten bloembak  is gemaakt van vuren en douglashout dat mooie houttekeningen heeft en weinig noesten en kwasten bevat. Er is keuze uit verschillende vormen en afmetingen, zoals vierkante bloembakken en rechthoekige bloembakken.

Plantenbak buiten

Houd je van planten en groen om je heen? Dan is een plantenbak buiten ideaal. Want hoe klein de ruimte ook is, er is vast een bloembak die in je tuin of op je balkon past. Het grote voordeel van een plantenbak buiten is dat je er meteen een fijne sfeer mee creëert buiten. Je kunt er gezellig een plant mee op tafel zetten, maar als er meer ruimte is, dan kun je ook kiezen voor grotere plantenbakken met meerdere planten.

Als je in de tuin geen ruimte hebt voor borders met planten, dan is een plantenbak buiten ook heel handig. Hiermee kun je dan toch groen toevoegen aan je tuin. Bovendien kun je een plantenbak verplaatsen, waardoor je zelf kunt kiezen hoe je je tuin inricht.

Plantenbak balkon

Een plantenbak op je balkon geeft je het gevoel dat je toch een tuintje hebt. Is er weinig ruimte? Dan is een kleine vierkante bloembak handig. Heb je meer ruimte? Dan kun je kiezen voor een wat grotere plantenbak op je balkon. Het voordeel is dat je daar vaak ook meerdere planten in kwijt kunt, bijvoorbeeld een combinatie van groene planten en iets met mooie bloemen voor een leuke afwisseling.

Hoge plantenbak

Wil je graag een natuurlijke afscheiding creëren bij je terras of op je balkon? Dan is een hoge plantenbak een aanrader. Vooral langs een terras geeft het als het ware een groene omlijsting en je fleurt het terras er ook mee op. Bovendien zijn de bloembakken niet te hoog, waardoor je er nog overheen kunt kijken als je er lage beplanting in zet. De hoge plantenbak vormt dan wel een afscheiding langs het terras of op het balkon, maar ontneemt niet het zicht op de tuin of de straat.

Toch liever privacy creëren met een hoge plantenbak? Dan kun je ook kiezen voor onze balkon plantenbak met gaaspaneel en klimplanten. De planten zorgen ervoor dat het gaaspaneel dichtgroeit waardoor je privacy hebt. Bovendien kun je genieten van de natuurlijke uitstraling van hout en planten.

Hillhout plantenbak

In ons assortiment vind je onder meer Hillhout plantenbakken. Deze houten bloembakken zijn stijlvol en van goede kwaliteit. Het design van de Hillhout bloembakken is strak door het gebruik van houten balkjes die rechte lijnen vormen. Maar dankzij het hout hebben de bakken ook een natuurlijke uitstraling die in iedere tuin past. Er zijn kleine bloembakken zoals de Hillhout elan excellent 30x30 cm die een stijlvolle aanvulling is op je tuintafel. Maar je kunt ook kiezen voor de hogere terrasbloembakken of vierkante bloembakken. De plantenbakken hebben aan de binnenkant zwart doek, dit zorgt voor een stoere uitstraling omdat het tussen het hout door te zien is. Maar het is ook heel praktisch, want dankzij het doek kan er geen zand tussen de houten balkjes door spoelen.

Er is keuze uit verschillende uitvoeringen, zoals geïmpregneerd vurenhout, wit gespoten vurenhout en douglashout. Zo kun je zelf bepalen in welke stijl je je tuin of balkon gaat aankleden.

Houten plantenbak maken

Kun je op onze site niet de juiste plantenbak vinden? Dan kun je natuurlijk ook zelf een houten plantenbak maken. Wij hebben een ruim assortiment tuinhout en bevestigingsmaterialen waar je mee aan de slag kunt.

Meer weten?

Twijfel je over de juiste houten plantenbak of heb je vragen over onze houten bloembakken? Dan kun je altijd contact met ons opnemen, we helpen je graag om de juiste keuze te maken!