close2

Overkapping platdak

Een houten overkapping met plat dak maakt je tuin nog leuker. Zo kun je ook tijdens een regenbui lekker buiten zitten, een mooie ruimte creëren voor het opbergen van tuinmeubelen of misschien wel allebei. Bekijk hieronder alle mogelijkheden en kies jouw perfecte overkapping met plat dak!

Kies zelf de kleur & uitstraling

Plat dak overkapping Dynt is leverbaar in verschillende kleuren, waardoor er altijd een overkapping is die bij jouw stijl past. Houd je van een natuurlijke uitstraling dan is onbehandeld douglashout een aanrader. De kleur van het hout zal door weersinvloeden uiteindelijk prachtig vergrijzen. Bij het blank en groen geïmpregneerde hout gaat de vergrijzing wat langzamer, deze lichte kleuren zijn vrij neutraal en passen bij iedere soort tuin.

Wil je liever een wat warmere kleur, dan is de bruin geïmpregneerde Dynt een goede keuze. En mag de overkapping een eyecatcher zijn? Dan raden we je zeker onze zwarte overkapping aan, gegarandeerd een stijlvolle toevoeging aan je tuin!

Stel zelf de perfecte overkapping samen

Overkapping Dynt is standaard 300 cm diep en leverbaar in verschillende breedtematen. En wat bovendien handig is: de overkapping bestaat uit drie elementen! Je stelt de overkapping samen met een beginelement, tussenelement en eindelement. Hierdoor kun je zelf de breedte perfect afstemmen op jouw tuin, door de tussenelementen te combineren.

Bijvoorbeeld: wil je graag een overkapping van 500 cm breed? Dan kun je kiezen voor een tussenelement van 400 cm en 100 cm. Maar je kunt ook kiezen voor een andere verdeling met een tussenelement van 200 cm, 100 cm en weer 200 cm. Hierdoor krijgt de overkapping nét een andere uitstraling, omdat je bij de combinatie van drie elementen ook meerdere staanders hebt dan bij een combinatie van twee elementen.


Kleuren overkapping Gardvik

Je kunt bij deze plat dak overkapping kiezen uit verschillende kleuren. Ben je fan van douglashout dan is de onbehandelde variant een aanrader. De lichte kleur vergrijst na verloop van tijd wat de robuuste uitstraling prachtig benadrukt. Kies je voor blank of groen geïmpregneerd dan zal de vergrijzing wat langzamer gaan, maar geniet je ook van de natuurlijke uitstraling van het hout. De Gardvik van bruin geïmpregneerd hout staat prachtig in een groene, klassieke tuin. Mag het wel wat spannender? Dan raden we je onze zwart gespoten Gardvik aan, een stijlvolle eyecatcher voor in je tuin!

Afmetingen overkapping Gardvik

Overkappingen met plat dak passen in elke tuin dankzij de strakke vorm. Overkapping Gardvik is leverbaar in verschillende afmetingen, zodat je zelf kunt bepalen hoeveel ruimte je nodig hebt. De diepte kan 305 of 405 cm zijn en voor de breedte is er keuze uit 447 of 547 cm. 


Verschillende kleuren

Plat dak overkapping Vantinge is leverbaar in verschillende kleuren. Onbehandeld, blank douglashout is de meest natuurlijke uitvoering. De kleur van het hout zal na verloop van tijd prachtig vergrijzen. Als je kiest voor het blank geïmpregneerde hout, dan duurt het langer voordat het hout vergrijst. Of ga voor groen geïmpregneerd hout: deze kleur is heel natuurlijk maar net wat donkerder dan het blanke hout. En wil je graag een warme uitstraling? Dan is bruin geïmpregneerd hout een aanrader. Is modern meer jouw stijl? Bekijk dan zeker de zwarte uitvoering van plat dak overkapping Vantinge: een echte eyecatcher en stijlvolle toevoeging aan je tuin!

Verschillende afmetingen

Een plat dak overkapping staat mooi in elke tuin. Model Vantinge is leverbaar in verschillende afmetingen. De diepte van de overkapping in standaard 350 cm. Voor de breedte kun je kiezen voor 457 of 557 cm breed. Hiermee zet je een mooie, ruime overkapping in je tuin.

Zo kun je lekker buiten zitten met familie en vrienden of juist je auto beschermen tegen regen en vorst. De Vantinge is ook uit te breiden met wanden voor nog meer comfort.


Meer informatie & inspiratie?

Ben je op zoek naar meer informatie over overkappingen of wil je inspiratie opdoen? Lees dan ook onze blogs over overkappingen en veranda's.  Hierin leggen we het verschil tussen een veranda en overkapping uit en kun je inspiratie opdoen voor overkapping verlichting