close2

Padoek vlonderplanken

Kies voor duurzaam & stijlvol met onze hardhouten padoek vlonderplanken! Met deze planken leg je een padoek vlonder waar je wel 20 tot 25 jaar plezier van hebt. Bovendien staan vlonderplanken van padoek hout bekend om de exclusieve uitstraling. De rode kleur van de planken verkleurt naar een prachtige zilvergrijze kleur waarin de houtnerf mooi zichtbaar blijft en dat zorgt voor een natuurlijke vlonder met een luxe karakter.

Gebruik onze keuzehulp en ontdek welke vlonderplank het beste bij jouw wensen past.

Filteren
close2

6 producten

Filteren
close2

6 producten

Nog niet gevonden wat je zocht?

Gebruik onze keuzehulp en ontdek welke vlonderplank het beste bij jouw wensen past.

In ons assortiment vind je padoek vlonderplanken in verschillende breedtematen. Bijvoorbeeld de smalle padouk planken van 9 cm breed. Dit zorgt voor een elegante padoek vlonder door de rechte smalle lijnen. De brede planken van 19 cm breed maken een vlonder wat robuuster qua vorm en doen een kleinere vlonder juist groter lijken. Naast deze brede planken hebben we ook padouk planken van 11 en 14,2 cm breed.

Dankzij de verschillende breedtes kun je ook afwisselen, waardoor een speels lijnenspel ontstaat. Hierdoor krijg je echt een prachtige vlonder.

Kleur padoek hout

Het bijzondere aan padoek hout is de kleur. Die is van nature felrood, wat veel mensen afschrikt. Maar dat is niet nodig, want deze kleur vergrijst snel door weersinvloeden. Zodra een vlonder buiten wordt aangelegd, verandert de kleur naar een prachtige zilvergrijze tint. Omdat dat de houttekening ook goed zichtbaar blijft, krijgt het hout een luxe uitstraling. Bovendien zorgt de kleur ervoor dat het eigenlijk in elke soort tuin past, van groen en klassiek tot strak en modern. De grijstint combineert overal goed mee.

Een groot voordeel van padoek vlonderplanken is ook de lange levensduur. Padoek is een van de hardste hardhoutsoorten en gaat wel 20 tot 25 jaar mee. Daar heb je dus echt lang plezier van!

Padoek vlonder leggen

Een vlonder van padoek hout heeft ook een mooie uitstraling door de manier van bevestigen. De planken zijn voorzien van speciale gleuven waarbij de bovenkant van de plank wat breder is dan de onderkant van de plank. Met de speciale b-fix clips worden de planken stevig vastgezet, maar door de brede bovenkant is de clip niet te zien. Hierdoor zie je dus nagenoeg geen bevestigingsmateriaal wat zorgt voor een strakke vlonder. Daarnaast is het hout door de clipbevestiging erg stabiel en zal daardoor minder ‘werken’.

Er zijn ook padouk planken met rechte kanten, zodat je een vlonder strak en netjes kunt afwerken aan de zijkanten.

Padoek vlonderplanken totaalpakket

Om een vlonder te leggen kun je de padoek vlonderplanken per stuk bestellen. Wil je het wat gemakkelijker maken voor jezelf, bestel dan een totaalpakket per m2! Je ontvangt dan een pakket met het benodigde aantal vlonderplanken, onderliggers en bevestigingsclips. Zo heb je meteen alle materialen in huis en kun je direct aan de slag.

Vragen over padoek? Stel ze gerust!

Ben je enthousiast over padoek vlonderplanken, maar heb je nog vragen? Je kunt ze gerust aan ons stellen via de chat, telefonisch of via e-mail. En je bent uiteraard ook van harte welkom bij onze vestiging in Barneveld, waar we je graag onze producten laten zien. Bekijk hier alle contactgegevens.

Op zoek naar meer padouk inspiratie? Bekijk onze uitgelichte projecten padouk vlonder & schutting en strakke tuin met padoek & zwart hout in onze uitgelichte projecten!