close2
Selectie verfijnen
Kies de gewenste breedte:
Prijs
tot

Douglas vlonderplanken

Wil je een vlonder met warme uitstraling? Kies dan voor douglas vlonderplanken! Vooral de blanke planken hebben de karakteristieke roze-achtige kleur waar Douglas hout om bekend staat. Deze vlonderplanken zijn heel geschikt als veranda vloer of onder een overkapping. Ga je buiten een vlonder leggen met vlonderplanken van douglashout? Dan raden we je aan om te kiezen voor geïmpregneerde planken. Deze kunnen wat beter tegen vocht dankzij het impregneermiddel en gaan daardoor langer mee.

Filteren
close2

4 producten

Filteren
close2

4 producten

Je kunt douglas vlonderplanken per stuk bestellen en uiteraard hebben wij ook de juiste bevestigingsmaterialen in ons assortiment. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een totaalpakket per m2. Je geeft de gewenste afmeting aan en wij leveren een pakket met het juiste aantal douglas vlonderplanken en de benodigde bevestigingsmaterialen. Handig, want je kunt direct aan de slag met het leggen van je douglas vlonder.

En om het nóg makkelijker te maken, kun je ook gebruikmaken van onze montageservice. Je douglas vlonder wordt dan gelegd door onze professionals en je hoeft er alleen nog maar van te genieten.

Soorten douglas vlonderplanken

Wij hebben verschillende soorten douglas vlonderplanken in ons assortiment. De blanke douglas terrasplanken zijn prachtig van kleur en zijn vooral geschikt om onder een overkapping te leggen. Voor een vlonder in de tuin zijn geïmpregneerde terrasplanken een betere keuze. In ons assortiment hebben wij groen geïmpregneerde vlonderplanken, maar ook vlonderplanken van bruin geïmpregneerd douglas die een prachtige warme uitstraling hebben. Bovendien kun je kiezen uit verschillende modellen, zoals planken met een glad profiel en planken met smalle en brede ribbel.

Andere soorten vlonderplanken

Naast douglas vlonderplanken hebben wij ook andere soorten terrasplanken en vlondertegels in ons assortiment:

Hardhouten vlonderplanken
Composiet vlonderplanken
Bamboe vlonderplanken
Houten vlonderplanken

Houd je van de warme uitstraling van douglas hout? Bekijk dan ook eens ons assortiment douglas tuinhout of de kant en klare douglas tuinschermen.

Vragen over douglas vlonderplanken?

Je ziet het: ook voor douglas terrasplanken is Vandentop Tuinhout het juiste adres! Heb je nog vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag. En natuurlijk ben je ook altijd welkom bij onze vestiging in Barneveld. Onder het genot van een kopje koffie beantwoorden we graag je vragen. Graag tot ziens!