close2
Filteren
Selectie verfijnen
Gewenste afwerking:
  1. Grove ribbel | fijne ribbel 3 producten
  2. Gladgeschaafd | ruw 3 producten

Douglas vlonderplanken

Wil je een vlonder met warme uitstraling? Kies dan voor douglas vlonderplanken! De planken van blank hout hebben de karakteristieke roze-achtige kleur waar Douglas hout om bekend staat. De geïmpregneerde planken zijn wat donkerder van kleur. 

Douglas vlonderplanken zijn vooral geschikt als vloer onder een veranda of overkapping. Wil je graag buiten in de tuin een vlonder leggen? Dan kun je beter kiezen voor hardhouten vlonderplanken of composiet vlonderplanken.

Gebruik onze keuzehulp en ontdek welke vlonderplank het beste bij jouw wensen past.

Filteren
close2

6 producten

Filteren
close2

6 producten

Nog niet gevonden wat je zocht?

Gebruik onze keuzehulp en ontdek welke vlonderplank het beste bij jouw wensen past.

Je kunt douglas vlonderplanken per stuk bestellen en uiteraard hebben wij ook de juiste bevestigingsmaterialen in ons assortiment. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een totaalpakket per m2. Je geeft de gewenste afmeting aan en wij leveren een pakket met het juiste aantal douglas vlonderplanken en de benodigde bevestigingsmaterialen. Handig, want je kunt direct aan de slag met het leggen van je douglas vlonder.

En om het nóg makkelijker te maken, kun je ook gebruikmaken van onze montageservice. Je douglas vlonder wordt dan gelegd door onze professionals en je hoeft er alleen nog maar van te genieten.

Soorten douglas vlonderplanken

Wij hebben verschillende soorten douglas vlonderplanken in ons assortiment. De blanke douglas terrasplanken hebben een lichte en warme kleur waardoor een vlonderterras groter oogt. Daarnaast vind je in ons assortiment ook geïmpregneerde douglas vlonderplanken, deze kunnen wat beter tegen vocht en zijn donkerder van kleur. Er zijn groen geïmpregneerde planken en bruin geïmpregneerde planken. Bovendien kun je kiezen uit verschillende modellen, zoals planken met een glad profiel en planken met smalle en brede ribbel.

Douglas vlonderplanken kun je het beste gebruiken voor een terras onder een overkapping of veranda. Als je een terras in de tuin wilt leggen, komt het hout direct in aanraking met vocht en kun je beter kiezen voor hardhout of composiet.

Andere soorten vlonderplanken

Naast douglas vlonderplanken hebben wij ook andere soorten terrasplanken en vlondertegels in ons assortiment:

Hardhouten vlonderplanken
Composiet vlonderplanken
Bamboe vlonderplanken
Houten vlonderplanken

Houd je van de warme uitstraling van douglas hout? Bekijk dan ook eens ons assortiment douglas tuinhout of de kant en klare douglas tuinschermen.

Vragen over douglas vlonderplanken?

Je ziet het: ook voor douglas terrasplanken is Vandentop Tuinhout het juiste adres! Heb je nog vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag. En natuurlijk ben je ook altijd welkom bij onze vestiging in Barneveld. Onder het genot van een kopje koffie beantwoorden we graag je vragen. Graag tot ziens!