close2

Houten veranda

Nog meer genieten van je tuin? Dat is snel geregeld met een veranda aan huis! Zo kun je altijd lekker buiten zitten en genieten van het uitzicht op je tuin. Ook als het regent. Bovendien loop je zo van binnen naar buiten met je kopje koffie, ideaal!

Helder polycarbonaat dak

Houten veranda Lunde is leverbaar met een helder polycarbonaat dak. Het grootste voordeel van polycarbonaat is dat het ontzettend sterk materiaal is, zelfs tot 250 keer sterker dan glas van dezelfde dikte. Daarnaast is deze dakplaat lichtdoorlatend en daardoor geniet je optimaal van het daglicht op je veranda. Bovendien geeft het een ruimtelijk gevoel omdat je ook deels door het dak heen kunt kijken.

Opaal polycarbonaat dak 

Houten veranda Lunde is ook leverbaar met een opaal polycarbonaat dak. Deze materiaalsoort is erg sterk, zelfs tot 250 keer sterker dan glas van dezelfde dikte. Een opaalkleurig polycarbonaat dak is minder lichtdoorlatend dan helder polycarbonaat, maar je geniet zeker van veel daglicht onder je veranda. En het voordeel van de kleur is dat het zonlicht wat gefilterd wordt waardoor de temperatuur bij veel zon minder snel oploopt dan bij een helder polycarbonaat dak.


Lichtstraat zadeldak

Met een lichtstraat geniet je ook onder je veranda van het daglicht. De zadeldak lichtstraat heeft aan twee zijden ramen waardoor de lichtinval optimaal is. Je kunt kiezen uit verschillende afmetingen, zo bepaal je helemaal zelf hoeveel lichtinval je wilt. De lichtstraat is geschikt voor veranda Lavik en veranda Berle.

Lichtstraat lessenaarsdak

Met een lessenaarsdak lichtstraat kun je ook onder je veranda genieten van daglicht. Het lessenaarsmodel heeft een enkele rij ramen en geeft een subtielere lichtinval dan de zadeldak lichtstraat. Je kunt kiezen uit verschillende afmetingen en daardoor zelf de hoeveelheid lichtinval bepalen. De lichtstraat is geschikt voor veranda Lavik en veranda Berle.


Veranda aan huis

Wil je graag het leven binnen en buiten met elkaar verbinden, dan is een veranda aan huis de ideale oplossing. Dat kan heel simpel door een plat dak vast te maken aan de achtergevel van je huis. Hiermee creëer je snel een plek waar je lekker droog en uit de zon kunt zitten.

Maar een veranda aan huis kan ook veel uitgebreider, bijvoorbeeld met dichte wanden of schuifwanden. Hiermee houd je onder meer wind tegen en zal de temperatuur wat langer aangenaam blijven. Een ander voordeel van een houten veranda aan huis is dat het ook een gezellige uitstraling heeft. Je maakt je huis er dus ook mooier mee, zeker wanneer je deze leuk inricht met tuinmeubelen en tuinverlichting.

Tuin veranda

Wil je liever een tuin veranda die niet aan het huis vast zit? Dat is een keuze die ook steeds vaker gemaakt wordt. Het voordeel is dat je precies de juiste plek kunt kiezen in je tuin, waardoor je het uitzicht ook helemaal zelf kunt bepalen. Bovendien kun je de tuin veranda dan ook makkelijk combineren met bijvoorbeeld een berging ernaast. Zo kun je bijvoorbeeld je tuinmeubelen in de winter binnen zetten of tuingereedschap opbergen.

Bij Vandentop Tuinhout vind je ook verschillende mogelijkheden voor een tuin veranda, zoals overkappingen met plat dak, kapschuren en zadeldak overkappingen.