close2

Houten speeltoestellen & zandbakken

Lekker schommelen, klimmen of zandkastelen bouwen? Met onze speeltoestellen, schommels en zandbakken kunnen kinderen urenlang lekker buitenspelen! Bekijk hieronder ons ruime aanbod speeltoestellen, houten schommels, speeltorens, speeltoestel accessoires en zandbakken.

Filteren
close2

Toont 1-18 van 44 producten

Filteren
close2

Toont 1-18 van 44 producten

Houten speeltoestel tuin

Maak je kinderen blij met een houten speeltoestel in de tuin! Kinderen spelen graag buiten en met een speeltoestel wordt dat nog leuker. Ze kunnen hun eigen spel verzinnen en ondertussen lekker klimmen en klauteren. Zo zijn ze lekker in beweging in de buitenlucht én hebben ze plezier voor tien.

Een houten speeltoestel heeft als voordeel dat het erg stevig is. Hout is sterk en duurzaam waardoor je er lang van kunt genieten. Onze speeltorens zijn gemaakt van duurzaam hout en voorzien van een CE keurmerk waardoor ook de veiligheid gewaarborgd is. Het is uiteraard wel belangrijk dat je het speeltoestel goed vastzet. Hiervoor hebben wij ook de juiste artikelen, zoals grondankers en beton om de ankers mee vast te zetten in de grond.

Naast het speelplezier is een houten speeltoestel ook een mooie toevoeging aan je tuin dankzij de natuurlijke uitstraling van het materiaal. Speeltoestellen van kunststof zijn vaak erg kleurrijk, dat ziet er vrolijk uit, maar valt ook erg op in de tuin. Wil je graag speelplezier voor je kinderen, maar dan wat onopvallender? Dan is een houten speeltoren de ideale keuze! En met een vrolijke gekleurde glijbaan of schommel ziet het er toch ook gezellig en speels uit.

Onze speeltoestellen zijn uitsluitend voor particulier gebruik.

Houten schommel & schommelzitjes

Naast speeltoestellen waar je op kunt klimmen hebben wij ook houten schommels in ons assortiment. Of kies voor een speeltoestel met schommel zodat ieder kind zelf kan kiezen wat hij wil doen.

Een houten schommel is stevig en staat ook mooi in de tuin dankzij de natuurlijke uitstraling van het hout. Voor de schommelzitjes is keuze uit verschillende materialen, zodat je zelf de totale uitstraling kunt bepalen. Met een vrolijk kunststof schommelzitje geeft je een speels accent aan het speeltoestel of de schommel. Wil je het wat rustiger houden dan kun je ook kiezen voor een houten schommelzitje.

Wil je ook samen met de allerkleinsten genieten van de schommel? Dan hebben wij ook een babyschommelzit in het assortiment. Zo kan je kleintje al vroeg kennismaken met het heerlijk heen en weer zwieren en zwaaien in de buitenlucht.

Speeltoestel accessoires

Een speeltoestel kun je helemaal zelf naar wens uitbreiden. Wil je een speeltoestel met schommel of liever een speeltoestel met glijbaan? Wil je extra klimmogelijkheden of het speeltoestel extra groot maken? Of misschien wil je het allemaal? Dat kan! Met onze uitbreidingen, zoals een schommel, brug of klimwand vergroot je het speelplezier en kun je het speeltoestel voor meerdere kinderen leuk maken.

Daarnaast hebben we ook klimtouw en brandweerpalen in het assortiment. Zo wordt het spelen ook een leuke uitdaging voor de wat oudere kinderen.

En uiteraard vind je bij Vandentop Tuinhout ook al het materiaal dat nodig is om een speeltoestel goed te monteren en vast te zetten.

Montageservice speeltoestellen

Een speeltoestel bouwen is een pittige klus. Met onze handleidingen en wat hulp kun je dit  zelf doen, maar misschien heb je hier geen zin in of geen tijd voor. Geen probleem, want je kunt ook gebruikmaken van onze handige montageservice! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of kijk op onze montagepagina. We helpen je graag.