close2

Afwerking vlonders

Om uw vlonder van composiet helemaal af te maken, vindt u hieronder verschillende materialen voor de afwerking. Het afwerken van de vlonder is niet alleen mooi, maar ook nuttig, omdat u voorkomt dat er vocht en vuil in de planken komt. Wij hebben diverse hoekprofielen en kantplanken die passen bij de composiet vlonderplanken in het assortiment.

Filteren
close2

8 producten

Filteren
close2

8 producten

Soorten materialen voor afwerking

U kunt kiezen uit diverse materialen voor de afwerking waarmee u zelf de uiteindelijke uitstraling van uw vlonder kunt bepalen. Er zijn bijvoorbeeld hoekprofielen in zwart, maar ook in aluminium waarmee uw vlonder een moderne uitstraling krijgt. 

Daarnaast zijn er voor de vlonderplanken van Fiberdeck speciale eindkappen, waarmee u elke plank afzonderlijk afwerkt. En ook voor Duofuse composiet vlonderplanken is er een speciaal hoekprofiel en bijpassende Duofuse plint.

Vragen over de afwerking van uw vlonder?

U ziet het: ook voor afwerkingsmateriaal voor vlonders kunt u terecht bij Vandentop Tuinhout! Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag. En natuurlijk bent u ook altijd welkom bij onze vestiging in Barneveld. Onder het genot van een kopje koffie beantwoorden we graag uw vragen en kunnen we een rondje lopen in onze showtuin om u voorbeelden te laten zien van onze producten. Graag tot ziens!