close2

Bevestigingsmaterialen vlonders

Voor een vlonder maken heeft u natuurlijk meer nodig dan alleen de vlonderplanken. Zo heeft u onder meer onderliggers nodig en misschien is anti worteldoek ook handig om onkruid te voorkomen. Deze en andere bevestigingsmaterialen voor een vlonder maken vindt u hier.

Vlonderschroeven & vlonderclips
Vlonderschroeven & vlonderclips
Bekijk categorie Bekijk
Afwerking vlonders
Afwerking vlonders
Bekijk categorie Bekijk
Accessoires
Accessoires
Bekijk categorie Bekijk

Anti worteldoek

Om te voorkomen dat onkruid tussen de vlonderplanken omhoog komt, is anti worteldoek eigenlijk onmisbaar. U kunt bij ons worteldoek in verschillende breedtes bestellen en diverse lengtes per strekkende meter.

Tegeldragers & clips

Bij het maken van een vlonder speelt de ondergrond een belangrijke rol. Om uw vlonder zo goed mogelijk te kunnen leggen hebben wij diverse soorten tegeldragers in ons assortiment. Bovendien vindt u hier ook de juiste clips voor het bevestigen van diverse soorten vlonderplanken. Bij een vlonder maken worden vaak vlonderschroeven gebruikt, maar in sommige gevallen zijn clips ook mogelijk.

Onderliggers & funderingspalen

Een ander belangrijk onderdeel bij een vlonder maken is de onderconstructie. Hiervoor zijn onderliggers nodig om de vlonderplanken op te bevestigen. Gaat u een vlonder leggen aan het water dan zijn ook funderingspaaltjes ook handig.

Afwerking vlonder

Voor de afwerking van composiet vlonders hebben wij diverse mooie profielen. Er zijn hoekprofielen en afdekkappen in dezelfde kleuren als de composiet vlonderplanken zodat het één geheel vormt.

Vlonderschroeven

Om een vlonder te maken zijn de juiste schroeven nodig. Met onze speciale vlonderschroeven maakt u de vlonderplanken stevig vast en hoeft u niet voor te boren.

Antislip strips

Als u een vlonder gaat maken, wilt u natuurlijk niet dat de vlonderplanken glad worden. Om dit te voorkomen hebben wij speciale antislip strips die u in plank kunt verwerken.

Spanners

Bij een vlonder maken is de juiste afstand tussen de vlonderplanken erg belangrijk vanwege de werking van het hout. De spanner voor vlonderplanken is hierbij een handig hulpmiddel.

Vragen over bevestigingsmateriaal voor een vlonder maken?

U ziet het: ook voor bevestigingsmateriaal voor vlonders kunt u terecht bij Vandentop Tuinhout! Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag. En natuurlijk bent u ook altijd welkom bij onze vestiging in Barneveld. Onder het genot van een kopje koffie beantwoorden we graag uw vragen en kunnen we een rondje lopen in onze showtuin om u voorbeelden te laten zien van onze producten. Graag tot ziens!