close2

Houten overkappingen: alle mogelijkheden

Een houten overkapping is de perfecte manier om nog meer & langer te genieten van je tuin. Of natuurlijk door meer opbergruimte te creëeren. Hoe ziet jouw ideale houten overkapping eruit? Bekijk hier alle mogelijkheden of gebruik de keuzehulp onderaan de pagina. En kom je er toch niet helemaal uit? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen en maken we op basis van jouw wensen de overkapping van je dromen! 

Houten overkapping met wand of lichtstraat

Meer comfort onder je houten overkapping of genieten van meer daglicht? Er zijn verschillende uitbreidingen waarmee je jouw overkapping helemaal naar jouw smaak kunt aanpassen. Bijvoorbeeld met wanden waarmee je voorkomt dat je last krijgt van de wind. Of breid onze houten veranda's uit met een lichtstraat, zodat je ook profijt hebt van het daglicht als je onder de veranda zit. De keuze is aan jou! Je vindt alle uitbreidingen als gerelateerd product bij de overkapping van je keuze. Zo weet je precies wat de mogelijkheden zijn die bij jouw houten overkapping passen.

Hoe kies je de juiste overkapping?

Hoe kies je de juiste overkapping?

Een overkapping kiezen kan een hele uitdaging zijn. We helpen je graag op weg! In drie stappen kun je zien welke keuzes er te maken zijn en weet je uiteindelijk welke overkapping bij jouw wensen past. 

Stap 1
Stap 2
Stap 3