close2

Houten overkappingen: alle mogelijkheden

Een houten overkapping is de perfecte manier om nog meer & langer te genieten van je tuin, of natuurlijk om meer opbergruimte te creëren. In ons assortiment vind je verschillende douglas overkapping bouwpakketten waarmee je zelf een overkapping kan maken. Hoe ziet jouw ideale houten overkapping eruit? Een vrijstaande zwarte overkapping met glazen schuifwanden, een landelijke kapschuur met louncheset of toch een veranda met een lichtstraat? Bekijk hier alle mogelijkheden of gebruik de keuzehulp onderaan de pagina. En kom je er toch niet helemaal uit? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen en maken we op basis van jouw wensen de overkapping van je dromen!

Gebruik onze keuzehulp en ontdek welke overkapping het beste bij jouw wensen past.

Houten overkapping met wand of lichtstraat

Meer comfort onder je houten overkapping of genieten van meer daglicht? Er zijn verschillende uitbreidingen waarmee je jouw overkapping helemaal naar jouw smaak kunt aanpassen. Een populaire toevoeging zijn wanden waarmee je voorkomt dat je last krijgt van de wind. Kies bijvoorbeeld voor een glaswand om de overkapping stijlvol af te sluiten of ga juist voor houten wandpakketten om de natuurlijke look van de douglas overkapping te behouden. Het is ook mogelijk om een glazen schuifwand in de overkapping te plaatsen, wat een praktische en tegelijkertijd luxe oplossing is om de tuinoverkapping af te sluiten. 

Onze houten veranda's zijn uit te breiden met een lichtstraat, zodat je ook profijt hebt van het daglicht als je onder de veranda zit. De keuze is aan jou! Je vindt alle uitbreidingen als gerelateerd product bij de douglas overkapping van je keuze. Zo weet je precies wat de mogelijkheden zijn die bij jouw houten overkapping passen.

Hoe kies je de juiste overkapping?

Hoe kies je de juiste overkapping?

Een overkapping kiezen kan een hele uitdaging zijn. We helpen je graag op weg! In drie stappen kun je zien welke keuzes er te maken zijn en weet je uiteindelijk welke overkapping bij jouw wensen past. 

Stap 1
Stap 2
Stap 3