close2
Kapschuur van douglas hout
BLOG ARTIKEL

Kapschuur van douglas hout

date 06 mei 2022 | Overkappingen & veranda's

Voor liefhebbers van een landelijke tuinstijl is de kapschuur van douglas hout een must. Deze overkapping heeft een typisch ongelijk puntdak, waardoor het een authentieke uitstraling heeft. En je kunt er veel kanten mee op, gebruik de kapschuur bijvoorbeeld als carport. Of wat we steeds vaker zien bij onze klanten: richt de kapschuur in als gezellige tuinkamer.

Houten kapschuur

Een houten kapschuur is de perfecte landelijke schuur of veranda. Dankzij het hout heeft de kapschuur een natuurlijke en robuuste uitstraling. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren. Een houten kapschuur van onbehandeld of blank geïmpregneerd hout zorgt voor een natuurlijk karakter. Het hout vergrijst na verloop van tijd, waardoor ook de landelijke look nog meer versterkt wordt.

Wil je graag een houten kapschuur met natuurlijke en warme uitstraling? Dan is bruin geïmpregneerd hout een goede keuze. Of kies voor een stoere look door te kiezen voor een zwarte kapschuur.

Houten kapschuur onbehandeld douglas Houten kapschuur zwart douglashout

Kapschuur met berging

Een kapschuur van douglas hout wordt steeds vaker als veranda in de tuin geplaatst om lekker buiten te kunnen zitten. Maar daarnaast kun je er ook voor kiezen om je houten kapschuur ook praktisch te gebruiken. Een kapschuur met berging is dan een ideale oplossing. Het open gedeelte kun je gebruiken om lekker te zitten. In het gesloten gedeelte kun je tuinspullen opbergen of fietsen stallen zonder dat je het ziet. Bovendien is een kapschuur met berging ook ideaal zodat de tuinmeubelen in winter gemakkelijk binnen gezet kunnen worden.

Kapschuur op maat

Weet je al precies hoe jouw perfecte kapschuur van douglas hout eruit moet komen te zien, maar kun je die niet vinden in ons assortiment? Geen probleem, want ook een kapschuur op maat is mogelijk! Onze medewerkers denken graag met je mee om de perfecte kapschuur veranda of kapschuur met berging vorm te geven. En als je dat wilt, kunnen we je ook helpen met de montage. Meer weten? Neem gerust contact met ons op, of lees hier over de kosten van een overkapping!