close2

Kunststof gevelbekleding

Onderhoudsvriendelijke gevelbekleding met een natuurlijke uitstraling? Dat kan! In ons assortiment vind je namelijk kunststof gevelbekleding van Durasid. Mooie gevelplanken in diverse modellen en kleuren die uw gevel beschermen en verfraaien. Want deze kunststof gevelbekleding is niet alleen sterk, maar heeft door de houtnerf ook een natuurlijke uitstraling.

Gebruik onze keuzehulp en ontdek welke gevelbekleding het beste bij jouw wensen past.

Filteren
close2

5 producten

Filter(s) Alles wissen
  1. Kies het gewenste product: Triple rhombus Verwijder dit artikel close2
Filteren
close2

5 producten

Nog niet gevonden wat je zocht?

Gebruik onze keuzehulp en ontdek welke gevelbekleding het beste bij jouw wensen past.

Voor het bekleden van een gevel wordt vaak gekozen voor houten gevelbekleding vanwege de natuurlijke uitstraling. Maar het nadeel van hout is dat het ook onderhoud nodig heeft. Met kunststof gevelbekleding heb je hier geen last van. Durasid heeft diverse mooie gevelplanken met een mooie houtnerf, waardoor je gevel een natuurlijke uitstraling krijgt én je geen tijd kwijt bent aan schuren en schilderen. Alleen een schoonmaakbeurt met wat water is voldoende.

Verschillende soorten kunststof gevelpanelen

Er zijn verschillende modellen van Durasid gevelbekleding die uw gevel elk een andere unieke uitstraling geven. Bijvoorbeeld de kunststof gevelpanelen met Zweeds rabatprofiel. Deze planken vallen deels over elkaar heen net als zogenaamde potdekselplanken. Met deze kunststof gevelpanelen geef je de gevel een landelijke uitstraling die benadrukt wordt door de houtnerf. Er zijn planken met een grove houtnerf en met een fijne houtnerf.

Voor een wat strakkere gevel zijn er ook de gevelpanelen met lamellen oftewel smalle plankjes. Hierdoor ontstaan fijne lijnen die een wat modernere uitstraling geven dan de gevelpanelen met Zweeds rabatprofiel. Door de houtnerf hebben de kunststof gevelpanelen met lamellen ook een natuurlijke uitstraling.

Kleuren kunststof gevelbekleding

Er is ook een ruime keuze in kleuren in het assortiment Durasid kunststof gevelbekleding. Onder meer naturel wittinten die voor een frisse aanblik zorgen. Maar warme kleuren zoals het donkere ‘Walnut’ en modern grijs zijn beschikbaar. Een bijzondere kleur is ‘Olive’, een zachte groene kleur die klassiek aandoet.

Voordelen Durasid Kunststof gevelbekleding

Twijfel je nog over kunststof gevelpanelen? Misschien dat dit rijtje met voordelen helpt bij de keuze:

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Eenvoudige montage
  • Zeer duurzaam
  • Slag- en stootvast
  • Isolerende werking
  • Natuurlijke uitstraling
  • Verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar

Vragen over kunststof gevelbekleding?

Zoals je ziet kun je ook voor kunststof gevelbekleding terecht bij Vandentop Tuinhout! En heb je vragen over deze gevelbekleding, neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag. Of kom langs bij een van onze vestigingen. Onder het genot van een kopje koffie beantwoorden we graag je vragen.