close2

Dakbeschot

Dakbeschot is onmisbaar als afwerking van een overkapping of veranda. Hiermee zorg je voor een mooi glad plafond dat er strak uitziet.

Heb je vragen over de toepassing van dakbeschot? Neem dan contact met ons op! 

Filteren
close2

7 producten

Filteren
close2

7 producten

Dakbeschot, vellingdelen of v delen?

Dakbeschot wordt ook weleens omschreven als vellingdelen of v delen. Hiermee wordt het profiel van de planken bedoeld. De vellingdelen hebben aan de ene zijde een inkeping in de vorm van een ‘v’ en aan de andere zijde een rand in de vorm van een ‘v’. Hierdoor vallen de planken netjes in elkaar en kun je dus met v-delen een mooi glad plafond aanbrengen onder uw overkapping of veranda.

Onze vellingdelen zijn gemaakt van douglashout. Douglas is een duurzame houtsoort die zeer geschikt is voor houtconstructies in de tuin. Behalve vellingdelen van douglashout hebben wij ook diverse ander producten, zoals douglas palen, douglas planken en douglas schuttingen.

Dakbeschot kopen

In ons assortiment vind je verschillende afmetingen douglas vellingdelen. Je kunt dakbeschot kopen door het eenvoudigweg te bestellen via onze website. Het is mogelijk om uw bestelling op te halen bij onze vestiging in Barneveld, maar je kunt het ook thuis laten bezorgen.

Vragen over dakbeschot?

Kortom: ook voor dakbeschot kun je terecht bij Vandentop Tuinhout! Heb je vragen over dakbeschot? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag. Of kom langs bij onze vestiging in Barneveld. Onder het genot van een kopje koffie beantwoorden we graag je vragen.