close2

Kinderpicknicktafels

Maak van buiten eten een feestje voor kinderen met een kinder picknicktafel! Zo kunnen de kleintjes gezellig bij elkaar zitten en samen genieten van wat lekkers. Op onze site vind je verschillende modellen houten picknicktafels voor kinderen.

Filteren
close2

4 producten

Filteren
close2

4 producten

Picknicktafel kind

Het is natuurlijk gezellig om samen met het gezin aan tafel te zitten, maar voor kinderen is het ook heel leuk om een eigen plek te hebben. Dat maakt buiten eten net wat meer bijzonder. En een kinder picknicktafel kan ook heel handig zijn als je andere gezinnen met kinderen op bezoek krijgt. Zet de kinder picknicktafel naast de grote eettafel. Zo ben je samen, maar hebben de kinderen ook hun eigen plek waar ze goed kunnen zitten en gezellig samen kunnen eten en drinken.

Houten picknicktafel voor kinderen

Houd je van een natuurlijke uitstraling dan is er genoeg keuze in kinder picknicktafels, want wij hebben verschillende houten picknicktafels in ons assortiment. Denk aan een vurenhouten tafel of een picknicktafel van landelijk douglashout. En ook in de vorm is keuze: zo hebben we een basismodel met strakke uitstraling, maar ook een ronde picknicktafel voor kinderen die een gezellige uitstraling heeft.

Wil je graag iets vrolijks in de tuin? Dat kan ook! Met onze kleurrijke kinderpicknicktafel creëer je meteen een gezellige plek voor je kinderen in de tuin.

Grote picknicktafel

Toch liever een grote picknicktafel voor het hele gezin of juist eentje voor de volwassenen? Ook die vind je bij Vandentop Tuinhout. In ons assortiment tuinmeubelen staan diverse modellen ronde picknicktafels en vierkante picknicktafels om een fijne plek te creëren in je tuin.