close2

Veranda's & overkappingen

Het is een trend: veranda’s en overkappingen worden steeds vaker geplaatst in tuinen. Soms functioneel in de vorm van een kapschuur voor bijvoorbeeld tuingereedschap. Maar vaak ook in de vorm van een houten overkapping die als veranda gebruikt wordt. Hieronder vind je ons assortiment houten overkappingen en kapschuren. Wil je zelf aan de slag? Bekijk dan ons ruime assortiment tuinhout en houtbouw-materialen. Wij maken ook veranda’s en overkappingen op maat. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

Onze categorieën

Houten overkappingen

Een overkapping van hout is een mooie manier om te zorgen dat je ook met slecht weer kunt genieten van je tuin. Vaak wordt een overkapping ook wel een veranda genoemd. Je kunt een houten overkapping in de tuin neerzetten, maar ook kiezen voor een terrasoverkapping van hout. Het voordeel van hout is dat het een warme uitstraling heeft. Wat betreft de uitvoering kun je het zo eenvoudig of uitgebreid maken als je zelf wilt. Laat je inspireren en bekijk ons assortiment houten overkappingen.

Kapschuren

Een kapschuur is een landelijke schuur met een puntdak dat aan de voorkant wat korter is. Een mooie overkapping die je bijvoorbeeld kunt gebruiken om tuingereedschap onder op te bergen zodat het droog blijft. Maar tegenwoordig wordt een kapschuur ook steeds vaker als veranda gebruikt. En je kunt beide functies zelfs combineren, want er zijn veel verschillende uitvoeringen mogelijk. Bekijk alle mogelijkheden in ons assortiment kapschuren.

Vragen over Veranda’s en overkappingen?

Kortom: ook voor een overkapping en veranda kun je terecht bij Vandentop Tuinhout. Bovendien leveren wij ook maatwerk veranda’s en overkappingen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op, we helpen je graag! Of kom langs bij onze vestiging in Barneveld voor een persoonlijk advies. Je bent van harte welkom!