close2

Tuinmeubelen

Optimaal genieten van je tuin? Dat doe je met onze sfeervolle houten tuinmeubelen! Ideaal om een mooie en gezellige plek te creëeren om gezellig buiten te eten of te relaxen. Bijvoorbeeld met onze picknicktafels, waarmee je direct een fijne zitplek hebt in je tuin. 

Filteren
close2

Toont 19-36 van 38 producten

Filteren
close2

Toont 19-36 van 38 producten

De grote voordelen van houten tuinmeubelen zijn de robuustheid en de natuurlijke uitstraling. Hierdoor passen ze bij iedere tuinstijl en zijn het de ideale tuinaccessoires. En wil je je tuin, terras of balkon nóg gezelliger maken? Bekijk dan ook eens onze tuinverlichting, houten plantenbakken, tuinhaarden en vuurkorven. Of maak de kinderen blij met een van de houten speeltoestellen en zandbakken

Houten picknicktafel

De houten picknicktafel is een populair tuinmeubel, omdat het gezellig staat en een praktische keuze is. Het past in elke tuin en is ook zeer geschikt als inrichting van een groot terras van bijvoorbeeld een café. 

Je vindt bij ons een ruime keuze in picknicktafels, van vierkant tot rond en rechthoekig. Bekijk het volledige assortiment houten picknicktafels.

Houten tuinbank

Zoek je een leuk tuinbankje? Ook dan heb je ruime keuze bij ons! Denk aan een klassieke en duurzame hardhouten tuinbank of een robuuste parkbank van eikenhout. Wil je graag een robuuste en eenvoudige tuinbank zonder leuning? Kies dan voor voor tuinbank Assel of tuinbank Garderen. Deze zijn gemaakt van duurzaam douglas hout en gaan door hun eenvoudige vormgeving helemaal op in de natuurlijke omgeving van een tuin.

Is een robuuste tuinbank met leuning een beter idee? Dan kun je ook kiezen voor houten tuinbank Garderen of houten parkbank Kootwijk met rugleuning. Hiermee heb je een fijne zitplek en geniet je ook van de prachtige uitstraling van douglashout. Tip: combineer twee banken type Garderen met tuintafel Garderen en je hebt een sfeervolle en robuuste dining set!

Een speciale tuinbank is onze boombank: een ronde tuinbank die je rondom een boom kunt plaatsen. Zo geniet je nog meer van een mooie boom in je tuin! De boombank is leverbaar in verschillende houtsoorten.

Houten deckchair

Lekker relaxen in je tuin of op je balkon doe je met een houten deckchair. Deze klassieke loungestoelen zijn leverbaar in verschillend houtsoorten en kleuren. Kies voor chique grijs of zomers wit en wat dacht je van een hippe groene kleur waarmee je elk terras opfleurt?

Houten tuinmeubelen kopen?

Je ziet het goed: ook houten tuinmeubelen kopen kan bij Vandentop Tuinhout. Bestel eenvoudig online en laat je bestelling thuisbezorgen of kies voor afhalen op één van onze afhaallocaties in Nederland!

Twijfel je over je keuze? Dan kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen, we helpen je graag verder. En je bent ook altijd van harte welkom bij een van onze vestigingen. Je vindt de contact- en adresgegevens op onze contactpagina.