close2
Filteren
Selectie verfijnen

Tuinverlichting

Ook ’s avonds genieten van je tuin? Dat kan met onze energiezuinige led buitenverlichting van in lite! Er is keuze uit verschillende mooie soorten tuinverlichting. Bijvoorbeeld praktische led verlichting om in het donker het tuinpad of de oprit goed te kunnen zien. Maar ook mooie grondspots om een mooie plant uit te lichten of wat dacht je van een sfeervolle wandlamp waarmee je schutting ook ’s avonds een eyecatcher kan zijn? Je vindt het volledige assortiment hieronder.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Grondspots tuinverlichting

Een grondspot in de tuin kan zowel praktisch als sfeervol zijn. Langs een tuinpad is het handig, omdat je dan ook in het donker de weg goed kunt vinden in de tuin. Maar het kan ook heel sfeervol zijn omdat de lijn van het tuinpad in het donker te zien is. Bovendien hebben de grondspots van in lite tuinverlichting geen fel licht, waardoor de verlichting er al meteen sfeervol uitziet. Er is ook keuze uit verschillende soorten grondspots, zoals een ronde spot of een langwerpige grondspot. Beide zorgen voor een geheel eigen effect. Bovendien zijn er spots waar het licht alleen aan de zijkant uitstraalt, dit geeft een mooie zachte verlichting die zeer sfeervol is.

De grondspots zijn niet alleen mooi voor het verlichten van een tuinpad, maar passen ook mooi bij een vlonderterras. Heb je een bijzondere boom of plant in de tuin? Dan kun je een grondspot ook gebruiken om deze mooi uit te lichten in het donker. Zo geniet u ook ’s avonds van je tuin!

Buitenverlichting als wandverlichting

Naast grondspots vind je in ons assortiment in lite tuinverlichting ook wandverlichting. Deze lampen zijn geschikt voor het uitlichten van een muur of schutting. Er zijn verschillende vormen wandverlichting, zoals vierkante lampen, maar ook fraaie halfronde modellen of juiste elegante langwerpige lampen.

Verlichting schutting

Heb je weleens gedacht aan verlichting voor je schutting? Een mooie manier om ook in het donker te kunnen genieten van je schutting. Bijvoorbeeld door deze uit te lichten met een mooie grondspot of juist elegante wandverlichting. En bovendien kan het ook praktisch zijn als er bijvoorbeeld een pad langs de tuinafscheiding loopt. Kortom: ook voor verlichting van je schutting is in lite tuinverlichting een goede keuze!

Vlonderverlichting

Een vlonderterras is een sfeervolle toevoeging aan je tuin. Met in lite buitenverlichting kun je het nog sfeervoller maken. De grondspots zijn een mooie manier om het terras uit te lichten. Maar ook staande lampen rondom een vlonder geven een bijzondere sfeer.

Verlichting overkapping

Met een overkapping of veranda geniet je extra lang van jouw tuin! Wil je ook 's avonds lekker in de tuin kunnen zitten? Dan is sfeervolle verlichting in jouw overkapping een must. Kies bijvoorbeeld voor een mooie wandlamp om heerlijk bij te lezen of plaats spotjes in het plafond om een spelletje te doen. 

Ook in een veranda is tuinverlichting een mooie toevoeging. Aangezien een veranda aan huis vastzit, zal er waarschijnlijk licht van binnen in de veranda schijnen. Daarom raden we aan van te voren een goed lichtplan te maken zodat je precies weet hoeveel lampen je nodig hebt om de sfeer te creëren die jij wilt!

Ruime keuze in buitenverlichting

Dankzij de vele modellen en kleuren vind je in ons assortiment in lite tuinverlichting altijd een mooie lamp voor je tuin. Je kunt kiezen uit verschillende soorten led buitenverlichting in de vorm van een grondspot, wandverlichting of fraaie staande lamp. Bovendien is er keuze uit verschillende modellen en kleuren. Bijvoorbeeld de lampen met een behuizing van cortenstaal voor een stoere uitstraling. Maar ook elegante witte lampen en wandverlichting.

Naast de buitenverlichting hebben wij uiteraard ook alle accessoires die nodig zijn om de led tuinverlichting goed aan te kunnen leggen. Bijvoorbeeld transformators , kabels en grondplaten om de lampen goed te kunnen installeren.

Vragen over in lite led buitenverlichting?

Zoals je ziet kunt je ook voor led buitenverlichting bij Vandentop Tuinhout terecht. Heb je vragen over een product of wil je graag advies over tuinverlichting? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag. En natuurlijk ben je ook altijd welkom bij onze vestigingen met showtuin. Onder het genot van een kopje koffie beantwoorden we graag je vragen. Graag tot ziens!