close2

Spijkers, schroeven & pluggen

Als je met tuinhout aan de slag gaat, komen schroeven, spijkers en pluggen eigenlijk altijd wel van pas. Daarom vind je bij ons een uitgebreid assortiment met verschillende spijkers, schroeven en pluggen.

Filteren
close2

Toont 19-36 van 46 producten

Filteren
close2

Toont 19-36 van 46 producten

Schroeven

Het meest gebruikte bevestigingsmateriaal voor tuinhout is de schroef. En die is er in vele soorten en maten. Bij Vandentop Tuinhout vind je verschillende soorten schroeven. De RVS houtschroef is een veelgebruikt product vanwege de goede eigenschappen. Zo is deze schroef voorzien van een speciale voorsnijpunt waardoor voorboren niet nodig is. Zelfs niet bij het bevestiging van hardhout.

Een andere veel gekozen schroef is de gevelschroef. Deze is zeer geschikt voor het bevestigen van bijvoorbeeld Zweeds rabatplanken. De gevelschroeven zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart. Deze zwarte schroeven zijn bij uitstek geschikt voor zwarte Zweeds rabatplanken, omdat de schroef dezelfde kleur heeft en na bevestiging nagenoeg onzichtbaar is.

Naast deze schroefsoorten, hebben wij ook nog torx schroeven,spaanplaatschroeven, rvs schroeven, houtschroeven, zelftappende schroeven een zelfborende schroeven in ons assortiment.

Schroeven kopen?

Bij Vandentop Tuinhout kun je eenvoudig online schroeven kopen. Dat is ideaal, want je kunt op de site rustig opzoeken welke producten je nodig hebt. En wellicht heb je ook nog wel andere producten nodig, zoals vlonderplanken of een schutting. Dit kun je dan allemaal tegelijk bestellen en laten thuisbezorgen. Zo hoef je niet zelf op pad en kun je na levering direct aan de slag!

Naast schroeven hebben wij ook diverse soorten spijkers en pluggen.

Vragen over schroeven, spijkers en pluggen?

Je ziet het: ook voor schroeven, spijkers en pluggen kun je terecht bij Vandentop Tuinhout! Heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag. En natuurlijk ben je ook altijd welkom bij onze vestiging in Barneveld. Onder het genot van een kopje koffie beantwoorden we graag jouw vragen en kunnen we een rondje lopen in onze showtuin om je voorbeelden te laten zien van onze producten. Graag tot ziens!

Andere bevestigingsmaterialen

Zoek je andere bevestigingsmaterialen, zoals L beslag, ty raps of schermsteunen? Bekijk dan ook de categorie bevestigingsmaterialen schuttingen & tuinhout.