close2
Filteren
Selectie verfijnen
Kies de gewenste inhoud:

Hout schoonmaken

Om tuinhout en vlonders in goede conditie te houden, kun je het hout schoonmaken. Op Vandentop.nl vindt je verschillende schoonmaakmiddelen, ook voor een houten vlonder schoonmaken.

Filteren
close2

5 producten

Filteren
close2

5 producten

Waarmee hout schoonmaken?

Welk schoonmaakproduct nodig is, hangt af van hoe vies het hout is. Zitten er bijvoorbeeld verweerde vlekken op je schutting? Dan kun je de schutting schoonmaken met ontweringswater.

Als je aan de slag wilt met een nieuwe laag beits of olie op ouder tuinhout, dan is de hout diepte reiniger handig om te gebruiken. Met dit middel kun je het hout grondig reinigen zodat beits of olie goed pakt en het hout dus ook goed beschermt. Is het tuinhout vergrijsd? Dan kun je het hout schoonmaken met hout ontgrijzer, dit zorgt ervoor dat de kleur mooi opfrist.

Houten vlonder schoonmaken

Speciaal voor een vlonder schoonmaken hebben we diverse producten. Ook voor houten vlonders kun je de hout dieptereiniger en hout ontgrijzer gebruiken. Voor het schoonmaken van een bamboe vlonder is er bamboe cleaner en de silicium carbid bezem. We raden je aan om bamboe vlonderplanken daarna weer te behandelen met bamboe onderhoudsolie zodat het er weer even tegenaan kan.

Vragen over hout schoonmaken?

Twijfel je over het juiste product om je vlonder, schutting of ander tuinhout schoon te maken? Neem dan gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen je graag met advies!