close2

Composiet vlonderplanken

Composiet vlonderplanken zijn in opkomst! Ze brengen diverse voordelen met zich mee, waardoor ze ideaal zijn in de tuin. Zo hebben deze planken nagenoeg geen onderhoud nodig, zijn vrijwel kleurvast en gaan lang mee, ook als ze aan het water of langs een zwembad toegepast worden. Bovendien heb je bij composiet vlonderplanken geen last van splinters en gladde planken. De planken zijn beschikbaar in diverse kleuren en structuren, waardoor er altijd een model is dat bij je wensen past!

Gebruik onze keuzehulp en ontdek welke vlonderplank het beste bij jouw wensen past.

Filteren
close2

Toont 19-34 van 34 producten

Filteren
close2

Toont 19-34 van 34 producten

Je kunt uiteraard ook bij ons terecht voor alle bevestigingsmaterialen om een composiet vlonder te leggen. Het is mogelijk om composiet terrasplanken per plank bestellen, maar een totaalpakket per m2 is ook mogelijk. Je bestelt dan in één keer alle benodigde vlonderplanken en bevestigingsmaterialen om een composiet vlonder te leggen. Handig, want je hoeft niet na te denken en kunt direct aan de slag met je vlonder. Je kunt bij elke vlonderplank de keuze maken voor een bepaalde afmeting of een totaalpakket per m2. Meer informatie over het zelf aanleggen van een vlonder? Lees deze blog!

En om het nóg gemakkelijker te maken, hebben wij ook een montageservice. Onze professionals zorgen ervoor dat je composiet vlonder of terras netjes gelegd wordt en je hoeft er alleen nog maar van te genieten!

Kunststof vlonderplanken of composiet vlonderplanken?

Composiet vlonderplanken worden ook weleens kunststof vlonderplanken genoemd. Dit klopt niet helemaal, omdat composiet maar voor een deel kunststof bevat. Kunststof vlonderplanken zijn echt volledig van kunststof gemaakt. Composiet is een combinatie van houtvezel en kunststofvezel, waardoor het er natuurlijker uitziet. Bovendien is het door de combinatie van deze materialen zeer sterk en bestand tegen mos en schimmels.
De belangrijkste kenmerken van composiet vlonderplanken op een rij:

  • Water- en vochtbestendig
  • Geen last van rot, barsten, splinteren en kromtrekken
  • Geen last van gladde planken
  • Lichte verkleuring na het leggen en daarna kleurvast
  • Duurzaam

Als je composiet vlonderplanken gaat vergelijken met houten vlonderplanken is het voordeel dat de composiet planken niet splinteren en glad worden. Hou je van de natuurlijke uitstraling van hout en ben je bang dat composiet vlonderplanken er nep uitzien? Dan kunnen wij je geruststellen! De afgelopen jaren zijn composiet terrasplanken steeds mooier geworden. En in ons assortiment vind je ook planken met een houtnerf, die de natuurlijke uitstraling hebben van houten vlonderplanken. Kom gerust eens langs bij onze vestiging in Barneveld om het te vergelijken en zelf je oordeel te vormen!

Composiet vlonder of terras leggen

Composiet vlonderplanken kunnen goed tegen vocht en zijn daarom heel geschikt voor een vlonder aan het water. Maar ook een vlonderterras in de tuin is heel goed mogelijk. Ga je zelf aan de slag met het leggen van de vlonderplanken dan raden wij je aan om de montagehandleiding goed te volgen vanwege de garantie die je op het product krijgt. Meer over een vlonder maken lees je hier

Andere soorten vlonderplanken & vlondertegels

Naast composiet vlonderplanken hebben wij ook vlondertegels en composiet vlondertegels. Hiermee leg je snel en eenvoudig een mooi tuinpad of een vloer op balkons en dakterrassen. In ons assortiment vlonderplanken vind je ook:

Hardhouten vlonderplanken
Bamboe vlonderplanken
Houten vlonderplanken
Douglas vlonderplanken

Vragen over composiet vlonderplanken?

Heb je vragen over composiet vlonderplanken? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen je graag met meer informatie en geven graag advies over onze producten.

Je bent ook van harte welkom bij één van onze vestigingen. In onze showtuinen kun je composiet vlonderplanken bekijken en geven we je persoonlijk advies.