close2

Composiet vlonderplanken

Wil je een vlonder met natuurlijke uitstraling en weinig onderhoud? Dan zijn composiet vlonderplanken de perfecte keuze! Met een composiet vlonder heb je bovendien geen last van splinters en het gaat lang mee, zelfs als je de planken dicht bij water toepast. En wat uitstraling betreft is er enorm veel keuze in soorten en kleuren composiet vlonderplanken, zo kun je precies de vlonder kiezen die bij jouw tuin past.

Gebruik onze keuzehulp en ontdek welke vlonderplank het beste bij jouw wensen past.

Filteren
close2

Toont 19-33 van 33 producten

Filteren
close2

Toont 19-33 van 33 producten

Nog niet gevonden wat je zocht?

Gebruik onze keuzehulp en ontdek welke vlonderplank het beste bij jouw wensen past.

Fiberdeck vlonderplanken

In ons assortiment vind je onder meer Fiberdeck wpc vlonderplanken. Dit merk staat bekend om de hoge kwaliteit van de planken. Dankzij co-extrusie is er nauwelijks onderhoud nodig en kun je vlekken eenvoudig verwijderen. Fiberdeck terrasplanken zijn leverbaar in veel verschillende kleuren, van de mooie klassieke donkere ipé kleur tot modern light grey wat een ruimtelijk gevoel geeft. Daarnaast heeft een Fiberdeck vlonderplank aan beide zijden een ander profiel, aan de ene kant een mooi geborsteld reliëf en aan de andere kant een natuurgetrouwe houtnerf. Naast vlonderplanken hebben wij ook de Fiberdeck WEO gevelbekleding en Fiberdeck composiet schuttingen in ons assortiment.

Duofuse vlonderplanken

De composiet vlonderplanken van Duofuse zijn duuzaam, tijdloos en onderhoudsvriendelijk. Je kunt kiezen uit verschillende mooie kleuren zoals het warme tropical brown en wengé brown. Daarnaast hebben we ook moderne kleuren zoals graphite black en stone grey in ons assortiment. Kortom: voor elke tuinstijl is er een passende Duofuse vlonderplank. Naast vlonderplanken hebben we ook Duofuse schuttingen in ons assortiment. 

Bevestigingsmaterialen vlonder

Je bent bij ons ook aan het juiste adres voor bevestigingsmaterialen voor een composiet vlonder. Het is mogelijk om composiet terrasplanken per plank bestellen of als  totaalpakket per m2. Je bestelt dan in één keer alle benodigde vlonderplanken en bevestigingsmaterialen om een vlonder te leggen. Handig, want je hoeft niet na te denken en kunt direct aan de slag met je vlonder. Je kunt bij elke composiet vlonderplank de keuze maken voor een bepaalde afmeting of een totaalpakket per m2.
En om het nóg gemakkelijker te maken, hebben wij ook een montageservice. Onze professionals zorgen ervoor dat je composiet vlonder of terras netjes gelegd wordt en je hoeft er alleen nog maar van te genieten!

Kunststof vlonderplanken of composiet vlonderplanken?

Wat is het verschil tussen kunststof en composiet vlonderplanken: dat is een vraag die wij vaak krijgen. Kunststof vlonderplanken zijn echt volledig van kunststof gemaakt. Composiet planken bestaan uit een combinatie van houtvezel en kunststofvezel, waardoor de uitstraling natuurlijker is.

De voordelen van composiet vlonderplanken:

  • Water- en vochtbestendig
  • Geen last van rot, barsten, splinteren en kromtrekken
  • Geen last van gladde planken
  • Lichte verkleuring na het leggen en daarna kleurvast
  • Duurzaam

Als je composiet vlonderplanken gaat vergelijken met houten vlonderplanken is het grootste voordeel dat de composiet planken niet splinteren en glad worden. Daardoor zijn de planken ideaal voor rondom een zwembad, omdat je er gerust met blote voeten op kunt lopen.

Composiet vlonderplanken met houtlook

Hou je van de natuurlijke uitstraling van hout en ben je bang dat composiet vlonderplanken er nep uitzien? Dan kunnen wij je geruststellen! De afgelopen jaren zijn deze terrasplanken steeds mooier geworden. En in ons assortiment vind je ook vlonderplanken met houtlook die een zichtbare houtnerf hebben, hierdoor hebben ze dezelfde natuurlijke uitstraling als vlonderplanken die volledig van hout zijn.

Composiet vlonder of terras leggen

Composiet vlonderplanken kunnen goed tegen vocht en zijn daarom heel geschikt voor een vlonder aan het water. Maar ook een vlonderterras in de tuin is heel goed mogelijk. Ga je zelf aan de slag met het leggen van de vlonderplanken dan raden wij je aan om de montagehandleiding goed te volgen vanwege de garantie die je op het product krijgt. Meer weten over de montage van een vlonder? Lees dan het blog over vlonder maken

Andere soorten vlonderplanken & vlondertegels

Naast composiet vlonderplanken hebben wij ook vlondertegels en composiet vlondertegels. Hiermee leg je snel en eenvoudig een mooi tuinpad of een vloer op balkons en dakterrassen. In ons assortiment vlonderplanken vind je ook:

Hardhouten vlonderplanken
Bamboe vlonderplanken
Houten vlonderplanken
Douglas vlonderplanken

Vragen over composiet vlonderplanken?

Heb je vragen over composiet vlonderplanken? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen je graag met meer informatie en geven graag advies over onze producten.

Je bent ook van harte welkom bij één van onze vestigingen. In onze showtuinen kun je composiet vlonderplanken bekijken en geven we je persoonlijk advies.