close2

Tuinhekken

Een tuinhek is ideaal als afsluiting van je tuin. Bij Vandentop Tuinhout vind je een groot assortiment met veel keuze! Het houten tuinhek is het meest populair en verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. En een aanrader voor de landelijke tuin is het kastanje tuinhek, ook wel schapenhek genoemd. Of kies voor een stevig tuinhek van beton. Naast een uitgebreid assortiment tuinhekken hebben wij ook veel keuze in bijpassende tuinhekdeuren en tuinhek poorten.

Wil je graag een robuust en praktisch tuinhek? Dan kun je ook kiezen voor ons dubbelstaafmat hekwerk met bijpassende dubbelstaafmat poort.

Filteren
close2

Toont 37-53 van 53 producten

Filteren
close2

Toont 37-53 van 53 producten

Houten tuinhekken

Het meest gekozen hek is een houten tuinhek. De natuurlijke en tijdloze uitstraling maken hout een populaire materiaalsoort. En omdat je kunt kiezen uit veel verschillende modellen en afmetingen is er altijd een soort hek dat bij jouw tuin past. Zo hebben we klassieke houten tuinhekken, maar ook hekwerk met een strakke vormgeving. En de houtsoort bepaalt ook voor een groot deel de uitstraling van het hek. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor geïmpregneerd grenen of vuren. En ook tuinhekken van robuust douglas hout zijn mogelijk.

Je kunt een houten tuinhek ook zelf maken als je een beetje handig bent. Hiervoor hebben wij een groot assortiment tuinhout waar je uit kunt kiezen. Bestel je houten palen, houten balken en houten planken eenvoudig online! Ook het bevestigingsmateriaal en hang- & sluitwerk vind je bij ons, dus je kunt alle benodigde materialen in één keer bestellen. En om het nog makkelijker te maken, kunnen we je bestelling ook thuis bezorgen. 

Hardhouten tuinhekken

Ga je voor duurzaamheid, dan is een hardhouten tuinhek de juiste keuze. En ook die vind je uiteraard bij ons. Hardhout is een houtsoort met van nature een lange levensduur van 15 tot 20 jaar. Daarnaast staat deze houtsoort bekend om de donkere kleur die een warme uitstraling heeft. Wil je die kleur behouden dan is er wel onderhoud nodig bij een hardhouten tuinhek, anders zal de kleur langzamerhand vergrijzen. Dat heeft trouwens geen invloed op de levensduur van het hek en kun je dus ook zo laten als je dat mooi vindt.

Schapenhekken

In landelijke gebieden wordt vaak een schapenhek als tuinhek gebruikt. Een schapenhek heeft een bijzondere uitstraling én is van nature heel duurzaam. Het is gemaakt van kastanjehout dat prachtig vergrijst en daardoor optimaal bij een natuurlijke tuin past. Daarnaast zien we schapenhekken ook vaak terugkomen in bossen of bij landerijen.
Een kastanje tuinhek hoef je niet te onderhouden om dat het hout van nature goed tegen schimmels en vocht kan.

 

Betonnen tuinhekken

Wil je graag een robuust tuinhek waar je lang plezier van hebt? Dan is een betonnen tuinhek de perfecte keuze. Het grote voordeel van beton is dat het niet gaat rotten, zoals bij hout na verloop van tijd wel gebeurt. En omdat wij diverse soorten betonplaten hebben, kun je zelf het gewenste beton tuinhek samenstellen.

Metalen tuinhek

Met ons dubbelstaafmat hekwerk zet je een stevig en mooi metalen tuinhek rondom je tuin. Het is sterk materiaal en heeft ook een open uitstraling door de mazen in het hekwerk. Ideaal als je een stevige tuinafscheiding zoekt én graag een ruimtelijk gevoel wilt hebben als je in je tuin zit.

Tuinhekdeur

Sluit je tuin in stijl af met een van onze bijpassende tuinhek poorten. Er zijn verschillende modellen en materiaalsoorten die mooi aansluiten bij de verschillende tuinhekken die wij aanbieden. Maar een tuinhekpoort kan natuurlijk ook in andere situaties gebruikt worden, bijvoorbeeld tussen twee kant en klaar hagen en als alternatief voor een dichte tuindeur.

Vragen over tuinhekken?

Weet je nog niet welk tuinhek bij je wensen past? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij een van onze vestigingen! We geven je graag persoonlijk advies en kunnen ook voorbeelden van tuinhekken laten zien zodat je kunt kijken welk hekwerk bij jouw tuin past.