close2

Houten overkappingen

Met een houten overkapping kun je het hele jaar door genieten van je tuin. In de zomer beschermt het dak tegen de zon en bij slecht weer zit je droog. Het is mogelijk om een tuinoverkapping te plaatsen op een mooie plek in je tuin. Maar je kunt een houten overkapping met plat dak ook gebruiken als terrasoverkapping. Het kan dan ook dienst doen als veranda.

In ons assortiment is ruime keuze uit verschillende afmetingen houten overkappingen. Bovendien kun je elke overkapping uitbreiden met diverse soorten wanden, ramen en deuren om zo de overkapping van je wensen te creëren. Hieronder vind je de diverse beschikbare afmetingen en alle modules (wanden, ramen en deuren) die je kunt toevoegen. Als je een type overkapping aanklikt, krijg je ook een bouwtekening te zien waarin wordt aangegeven welke type wanden en andere modules bij dit type passen. 

Kun je de perfecte overkapping niet vinden of heb je extra wensen? Neem gerust even contact met ons op, wij kunnen namelijk ook een overkapping op maat maken.

Zoek je geen overkapping met plat dak maar met een puntdak? Bekijk dan eens ons assortiment kapschuren.

Filteren
close2

17 producten

Filteren
close2

17 producten

Houten tuinoverkapping

Een tuinoverkapping van hout is een ideale manier om optimaal te kunnen genieten van je tuin. Je kunt een eenvoudige overkapping met plat dak neerzetten met daaronder tuinmeubelen en je hebt direct een mooie plek om bij zon en regen te zitten. Houd je van meer luxe dan kun je de tuinoverkapping helemaal naar wens uitbreiden. Wij hebben diverse modellen waar bijvoorbeeld een berging bij zit. Handig voor het opbergen van je tuinmeubelen in de winter. Of als schuur voor fietsen en tuingereedschap. Maar misschien wil je ook graag in de winter comfortabel genieten van je tuin. Dan zijn zijwanden ideaal om te beschermen tegen wind en kou.

Het is zelfs mogelijk om je tuinoverkapping te voorzien van ramen en glazen wanden. Zo zit je warm en droog, maar kun je wel genieten van het uitzicht op je tuin. Dat is pas buitenleven! Kortom: genoeg keuze om een tuinoverkapping te vinden die aan je wensen voldoet. En mocht je toch de perfecte tuinoverkapping missen in dit overzicht, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen jeoverkapping ook helemaal op maat maken. We helpen je graag!

Houten terrasoverkapping

Een terrasoverkapping van hout is een mooie manier om je woonkamer te verlengen. Zo wordt je terras een comfortabele plek om altijd buiten te kunnen zitten, ook als het regent. Een houten terrasoverkapping wordt ook wel een veranda genoemd. Meestal is het een overkapping met plat dak die direct aan het huis vast wordt gemaakt. Het handige is dat je vanuit uw huis meteen onder de overkapping zit. Ideaal als je gezellig een drankje wilt drinken of een hapje wilt eten. Je kunt alles zo meteen vanuit huis meenemen om buiten te gaan zitten.

Je kunt kiezen voor een eenvoudige overkapping met plat dak en palen. Maar er zijn ook veel mogelijkheden om de terrasoverkapping uit te breiden. Bijvoorbeeld met zijwanden zodat je geen inkijk hebt en als bescherming tegen wind. Dat kunnen dichte zijwanden zijn, maar ook ramen of glazen wanden zijn mogelijk. Je vindt alle voorbeelden in ons productoverzicht. Staat de perfecte houten terrasoverkapping er niet tussen? Neem gerust contact met ons op. Wij maken ook terrasoverkappingen en veranda’s op maat.

Vragen over houten overkappingen?

Je ziet het: ook voor houten overkappingen ben je bij Vandentop Tuinhout aan het juiste adres. Heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag. Je bent uiteraard ook van harte welkom bij onze vestiging in Barneveld. De koffie staat klaar!