close2

Paalkappen

Met onze paalornamenten werk je schuttingpalen netjes en mooi af. Er zijn diverse modellen, zoals bolle paalornamenten en piramide afdekkapjes. Daarnaast is er keuze uit verschillende uitvoeringen zoals hout, koper, verzinkt, rvs en zwart.

Paalornamenten en paalkappen zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel. Dankzij de afscherming van de paal komt er geen vocht op de paal te staan en zal deze minder snel gaan rotten. Met paalornamenten verleng je dus ook de levensduur van schuttingpalen.

Filteren
close2

10 producten

Filteren
close2

10 producten

Bolle paalornamenten en piramide paalkappen

Door de verschillende modellen kun je zelf kiezen welk paalornament het beste bij je stijl pas. De bol is speels en verkrijgbaar in diverse materialen. De houten bol past naadloos bij de paal en vormt zo één geheel. Een zwart of rvs paalornament zorgt voor wat meer contrast en past wat meer bij een moderne stijl. De piramide paalkappen vallen wat minder op dan de bolle modellen. Ook deze zijn verkrijgbaar in hout waarmee ze een geheel vormen met de houten schuttingpaal. Maar ook koper, verzinkt, rvs en zwart geven een mooi effect.

 

Vragen over paalornamenten & paalkappen?

Je ziet het: ook voor paalornamenten en paalkappen kun je bij Vandentop Tuinhout terecht! Voor vragen kun je altijd gerust contact met ons opnemen, we helpen je graag!

Of komt langs bij een van onze vestigingen voor persoonlijk advies. De koffie staat klaar!

Op zoek naar schuttingpalen? Bekijk ons assortiment:

Hardhouten palen

Douglas palen

Geïmpregneerde houten palen

Eiken palen

Kastanje palen