close2

Dakgoten

Een dakgoot is onmisbaar voor het dak van je veranda, overkapping of tuinhuis. De juiste hemelwaterafvoer zorgt ervoor dat er geen regenwater op het dak blijft staan en dat is beter voor de levensduur van de dakbedekking. In ons assortiment kun je kiezen voor een zinken dakgoot of kunststof dakgoot.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zinken dakgoot

Een zinken goot heeft een luxe uitstraling en is een stijlvolle manier om regenwater af te voeren. Het heeft bovendien een authentiekere uitstraling dan een kunststof dakgoot. De levensduur van een zinken dakgoot is gemiddeld 25 jaar, maar vaak gaat een dakgoot van zink nog langer mee. En door het materiaal is de goot eenvoudig te herstellen als deze beschadigd is.

Je vindt op onze site alles om een volledige zinken dakgoot aan te leggen. Naast een zinken bakgoot en zinken mastgoot, hebben wij ook uitloopstukken, muurbeugels en kopschotten. En je kunt alles eenvoudig online bestellen.

Kunststof dakgoot

De meest bekende dakgoot is de pvc dakgoot van kunststof. Deze is eenvoudig te monteren en het is bovendien een voordelige keuze! Een kunststof dakgoot is sterk en gaat lang mee. Wat uitstraling betreft is een zinken dakgoot wat populairder, omdat dit er authentieker uitziet. Maar de prijs is ook hoger en een pvc dakgoot gaat ook tientallen jaren mee.

Ook voor een kunststof dakgoot vind je bij ons alle benodigde materialen, zoals muurbeugels, eindstukken en uiteraard ook een bijpassende kunststof regenpijp.

Vragen over kunststof of zinken dakgoot?

Twijfel je tussen een kunststof of zinken dakgoot? We helpen je graag! Bel ons gerust of stuur een e-mail met je vraag. En uiteraard ben je ook altijd van harte welkom bij een van onze vestigingen.

Andere soorten dakbedekking

Zoek je een andere soort dakbedekking of dakafwerking? Bekijk dan ook ons assortiment:

EPDM dakbedekking

Golfplaten

Dakpanplaten

Polycarbonaat platen

Dakrandafwerking