close2

Houthandel Tilburg

Op zoek naar tuinhout of een schutting in Tilburg? Bezoek dan de Vandentop Tuinhout houthandel vlakbij Tilburg! Je kunt terecht bij onze vestiging in Strijen voor onder meer hout, schuttingen, vlonders en overkappingen. Ook voor douglas hout in Tilburg ben je bij ons aan het juiste adres, we hebben een ruim assortiment douglas palen, douglas planken en douglas balken.

Bij onze houthandel vlakbij Tilburg staan onze medewerkers voor je klaar om te helpen bij de keuze voor het juiste tuinhout voor jouw tuinproject. Zij hebben veel kennis van hout en geven je graag persoonlijk advies. Weet je al precies wat je wilt? Dan kun je ook eenvoudig online alle gewenste producten bestellen. Wij bezorgen ook schuttingen, vlonderplanken en hout in Tilburg. Dat is handig, want je hoeft er niet zelf meer voor op pad en kunt na levering direct aan de slag met je tuin!

Online houthandel Tilburg

We ontvangen je graag bij onze vestiging in Strijen als je op zoek bent naar een houthandel in Tilburg en omgeving. Je kunt je online alvast oriënteren op de producten uit ons assortiment en deze bestellen en afhalen. Of kies voor gemak en laat je bestelling thuisbezorgen.

We noemen onze webshop ook wel online houthandel, omdat je hier eigenlijk het volledige assortiment vindt dat je bij een houthandel verwacht. Uiteraard hebben wij diverse soorten tuinhout van hoge kwaliteit, waaronder hardhout, douglas hout, geïmpregneerd hout, eikenhout en kastanjehout. Maar je vindt ook andere sfeervolle hout producten in onze online houthandel. Wat dacht je van een mooie houten overkapping en veranda? Of kies voor een gezellige houten picknicktafel en geniet ook ’s avonds optimaal van je tuin met sfeervolle tuinverlichting.

Houthandel omgeving Tilburg

Zoek je een houthandel in de omgeving van Tilburg? Bijvoorbeeld een houthandel in Roosendaal of houthandel in Breda? Ook dan kun je bij Vandentop Tuinhout terecht. Bezoek onze vestiging vlakbij in Strijen of bestel eenvoudig online.

 

Vestiging Strijen (ZH)