close2

Vandentop Tuinhout: dé houthandel in Veenendaal en omstreken

Ben je op zoek naar een een houthandel in Veenendaal en omgeving? Kom dan eens kijken bij Vandentop Tuinhout aan de Wesselseweg in Barneveld, vlakbij Veenendaal! Wij zijn een houthandel met verschillende soorten tuinhout, schuttingen en vlonderplanken. Deze producten verkopen wij online en via onze vestiging in Barneveld. 

Zoek je bouwmaterialen in Veenendaal en omgeving? Ook dan kun je bij ons terecht! Wij hebben een uitgebreid assortiment materialen voor houtbouw en bezorgen dit materiaal en uiterlaard ook ons tuinhout in Veenendaal.

Je vindt ons assortiment tuinhout, schuttingen en vlonderplanken op onze website. Daarnaast ben je van harte welkom bij onze vestiging in Barneveld om producten te bekijken en te bestellen. De producten die op voorraad zijn kun je direct meenemen.

Tuinhout Veenendaal

Bij onze houthandel vlakbij Veenendaal vind je naast bouwmaterialen ook verschillende soorten tuinhout. Wat dacht je van duurzaam hardhout, eikenhout en kastanjehout? Of kies voor een voordelige prijs en ga voor geïmpregneerd grenen of vurenhout. Kortom: er is veel keuze en de mogelijkheden zijn eindeloos, want met ons tuinhout kun je alles maken wat je maar wilt. Een schutting, pergola, kapschuur of veranda: aan jou de keuze. Bovendien kun je alles voor je tuinproject eenvoudig online bestellen, wij bezorgen al ons hout in Veenendaal en omgeving.

Zoek je een houthandel vlakbij Ede of Amersfoort? Ook dan is onze houthandel in Barneveld de beste keuze in de regio.

 Vestiging Barneveld


Showtuin Barneveld

Wil je graag ideëen opdoen voor een schutting in Veenendaal? Dat kan bij onze houthandel in Barneveld! Aan de voorkant van ons pand is een ruime showtuin ingericht waar diverse producten te zien zijn, zoals bijvoorbeeld:

  • Schuttingen
  • Tuinschermen
  • Tuinhekken
  • Tuindeuren 
  • Vlonders

...en nog veel meer. Ook handig: de showtuin is altijd toegankelijk, zelfs buiten openingstijden. Alle producten zijn voorzien van een informatiebordje met de belangrijkste informatie. Met de QR-code of NFC-tag kun je het product ook direct opzoeken op onze website.

Liever persoonlijk advies? Dan kun je al je vragen tijdens openingstijden stellen aan onze collega's. En voor kleinere producten zoals ijzerwaren, onderhoudsmiddelen en tuinverlichting kun je tijdens openingstijden ook terecht in onze winkel.