close2

Vandentop Tuinhout: dé Houthandel in Spijkenisse en omgeving

Ben je op zoek naar een houthandel vlakbij Spijkenisse of wil je een schutting laten plaatsen in Spijkenisse? Dan zit je goed bij Vandentop Tuinhout! Wij zijn een houthandel vlakbij Spijkenisse en plaatsen schuttingen in heel Nederland.

Je kunt bij ons uiteraard terecht voor tuinhout, we hebben een breed assortiment met producten van verschillende houtsoorten. Denk aan planken van geïmpregneerd hout of mooie Zweeds rabat planken van duurzaam douglas hout. En zoek je hout met een lange levensduur dan zijn de palen en planken van hardhout een aanrader. Maar je vindt meer dan alleen tuinhout bij onze houthandel in Spijkenisse. Ook voor veel andere tuinproducten . Bijvoorbeeld verschillende soorten schuttingen, vlonders, overkappingen, gevelbekleding, tuinverlichting etc. Neem gerust eens een kijkje op onze site voor meer informatie en inspiratie.

Naast de producten voor jouw tuinproject helpen we je ook graag met advies. Onze medewerkers hebben veel ervaring en kennis waarmee we je kunnen helpen bij het waarmaken van jouw tuinideeën. Heb je vragen over onze producten of wil je graag een overkapping op maat? Neem gerust contact met ons op!

Houthandel omgeving Spijkenisse

Zoek je geen houthandel in Spijkenisse maar in de omgeving, zoals in Roosendaal, Breda, Numansdorp of Dordrecht? Ook dan is onze houthandel de juiste keuze!

 

Vestiging Strijen (ZH)