close2

Houthandel Numansdorp

Woon je in Numansdorp en ben je op zoek naar tuinhout of een tuinhuisje? Bekijk dan eens onze website of bezoek de vestiging van onze houthandel vlakbij Numansdorp! Je vindt bij Vandentop Tuinhout alles voor in je tuin, ook overkappingen die je kunt uitbreiden met wanden en ramen, zo creëer je zelf je tuinhuis of tuinkamer.

We hebben een groot assortiment tuinproducten met onder meer veel soorten tuinhout. Denk aan planken van geïmpregneerd hout of mooie Zweeds rabat planken van duurzaam douglashout. En zoek je hout met een lange levensduur dan zijn de palen en planken van hardhout een aanrader. Behalve tuinhout kun je bij Vandentop Tuinhout ook terecht voor schuttingen. Er zijn veel verschillende soorten tuinafscheidingen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld houten tuinschermen en hout beton schuttingen. Maar ook natuurlijke tuinafscheidingen van bijvoorbeeld riet, wilgentenen of bamboe. Of denk aan kant en klaar hagen waarmee je direct een mooie groenen tuinafscheiding neerzet. En naast schuttingen vind je bij ons ook, overkappingen, gevelbekleding, tuinverlichting etc. Neem gerust eens een kijkje op onze site voor meer informatie en inspiratie!

Naast de producten voor jouw tuinproject helpen we je ook graag met advies. Onze medewerkers hebben veel ervaring en kennis waarmee we je kunnen helpen bij het waarmaken van jouw tuinideeën. Heb je vragen over onze producten of wil je graag een overkapping op maat? Neem gerust contact met ons op!

Overkapping en veranda Numansdorp

Een tuinhuisje, overkapping of veranda maken je tuin mooier en zorgen dat je nog meer kunt genieten van je tuin! Het is ideaal om ook tijdens kouder of regenachtig weer toch lekker buiten te kunnen zitten. Bij Vandentop Tuinhout vind je veel verschillende soorten overkappingen met plat dak, kapschuren en zadeldak overkappingen in diverse kleuren douglas hout. En een houten veranda aan huis is ook mogelijk. Hiermee verleng je je woonkamer en de montage is wat eenvoudiger dan een vrijstaande overkapping. Wat je ook zoekt, je vind alles op onze site. En heb je geen zin om naar ons toe te rijden? Geen probleem, bestel je producten eenvoudig online! We bezorgen graag jouw overkapping of veranda in Numansdorp.

En zie je het niet zitten om zelf iets te monteren? Ook dat kunnen we voor je regelen met onze montageservice. Onze vakkundige monteurs plaatsen graag de gewenste veranda of overkapping in Numansdorp.

Houthandel omgeving Numansdorp

Zoek je geen houthandel in Numansdorp maar in de omgeving, zoals in Roosendaal, Breda, Spijkenisse of Dordrecht? Ook dan is onze houthandel in Strijen de juiste keuze.

 

Vestiging Strijen (ZH)