close2

Vandentop Tuinhout: jouw houthandel vlakbij Gorinchem

Op zoek naar een houthandel in Gorinchem? Dan kun je terecht bij Vandentop Tuinhout in Strijen! Wij zijn een houthandel vlakbij Gorinchem en staan voor je klaar met een groot assortiment van onder meer. Onze medewerkers van de houthandel vlakbij Gorinchem helpen je graag met persoonlijk advies. Het zijn echte professionals die alles weten van hout en hout producten. Ze denken graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw tuinproject, of het nu gaat om een schutting of overkapping bouwen, wij helpen je!

Is Gorinchem wat te ver rijden? Neem dan ook zeker een kijkje hier op onze website, want alle producten zoals tuinhout, schuttingen, vlonders, overkappingen en houtbouw materialen kun je ook eenvoudig online bestellen en laten bezorgen! Dus heb je hout nodig in Gorinchem? Dan ben je bij ons altijd aan het juiste adres!

Online houthandel Gorinchem

Ga je een schutting plaatsen, overkapping bouwen of vlonder leggen? Wat je tuinproject ook is, je vindt bij onze (online) houthandel vlakbij Gorinchem alles wat je nodig hebt. We hebben een uitgebreid assortiment tuinhout waarmee je zelf al je tuinideeën kunt uitvoeren. Dus ben je op zoek naar hout in Gorinchem, bekijk dan zeker eens ons assortiment douglas hout, geïmpregneerd hout, hardhout, kastanjehout en eikenhout. En heb je ook al eens gedacht aan hout als gevelbekleding? Met onze thermowood gevelbekleding kun je genieten van de mooie uitstraling van hout én je hebt er jarenlang plezier van.

Houthandel Gorkum of Gorinchem?

Houthandel Gorinchem wordt ook wel als houthandel Gorkum geschreven. De uitspraak is hetzelfde, want de naam ‘Gorinchem’ spreek je uit als ‘Gorkum’. Maar hoe je het ook noemt, maakt natuurlijk niet uit. En voor een houthandel vlakbij Gorinchem ben je altijd van harte welkom bij onze houthandel in Strijen of online.

 

Vestiging Strijen (ZH)