close2
Vandentop Tuinhout neemt Van der Sijde hout in Strijen over
BLOG ARTIKEL

Vandentop Tuinhout neemt Van der Sijde hout in Strijen over

date 20 mei 2022 | Nieuws

De afgelopen maanden hebben we als Vandentop Tuinhout een belangrijke stap genomen. In onze ambitie om zowel particuliere als zakelijke klanten in heel Nederland nóg beter te kunnen bedienen, hebben we een nieuwe vestiging in Strijen geopend!

Dit is tot stand gekomen door de overname van houthandel Van der Sijde Hout. Een prachtig familiebedrijf met een indrukwekkende geschiedenis, veel houtkennis en een enthousiast team. Hierdoor hebben we er beiden in één keer nieuwe collega’s bij gekregen en wordt er al lekker samengewerkt.

Op de huidige locatie in Strijen zullen wij een Vandentop Tuinhout vestiging gaan opzetten inclusief showtuin om zo klanten in de omgeving beter van dienst te kunnen zijn.

Van der Sijde hout is al jarenlang een belangrijke speler op het gebied van houtverduurzaming en dat blijft ook na deze overname een belangrijke pijler van het bedrijf. In Strijen blijven we op een milieuverantwoorde manier hout verduurzamen volgens de vacuüm- en drukmethode onder KOMO keurmerk. Daarnaast hebben we sinds kort de mogelijkheid om hout thermisch te modificeren.

Van der Sijde hout is een aanwinst voor ons bedrijf! We zijn blij dat we onze krachten kunnen bundelen en onze groeiambitie hiermee extra invulling kunnen geven.

Vandentop Tuinhout Strijen
De nieuwe vestiging van Vandentop Tuinhout in Strijen (foto: Yvonne van Driel)

Meer Vandentop nieuws? Lees hier onze nieuws blogs!