close2
Vandentop Tuinhout wint SEO Friends of Search award 2022
BLOG ARTIKEL

Vandentop Tuinhout wint SEO Friends of Search award 2022

date 21 juni 2022 | Nieuws

Afgelopen week werden tijdens Friends of Search 2022 twee awards uitgereikt voor beste SEO en beste SEA case. En wat een eer, want: wij mocht de SEO Friends of Search award dit jaar in ontvangst nemen! En nu vraag je je vast af waar de case over ging en waarom we deze gewonnen hebben. Dat lees je natuurlijk terug in dit nieuwsbericht.

Zoek je in Google, dan is het belangrijk om op een hoge positie komen en natuurlijk het liefst op pagina 1. Ook kennen we natuurlijk allemaal Google Shopping wel, maar deze zoekresultaten altijd betaald. Naast Shopping is sinds ongeveer oktober 2020 ook ‘organic shopping’, waarbij je zonder kosten resultaten van je website getoond kunnen worden. En dus een ideale manier om met weinig budget op deze manier in de zoekresultaten naar boven te komen.

In samenwerking met digital agency Adwise hebben we een case uitgewerkt voor het creëren van groei door een geautomatiseerd proces waarbij de Google Organic Shopping resultaten geoptimaliseerd worden. Dankzij de ontwikkeling van deze tool werd tijd en geld bespaard en kon toch maximale groei behaald worden in de posities binnen Organic Shopping.

De jury van Friends of Search over de casus van Vandentop Tuinhout: “Dit was een uitstekend gebruik van moderne technologieën om SEO op grote schaal te automatiseren, die met handmatige inspanning in zo'n tijdsbestek niet bereikt zou kunnen worden. De case toonde de strategische aanpak van Vandentop in combinatie met creatief denken, waarbij het potentieel van geautomatiseerde inhoud wordt benut om een uitstekend succes te behalen. Deze combinatie van factoren verhief de zaak boven de andere nominaties en maakte hen de duidelijke winnaar voor alle juryleden.”

Vandentop Tuinhout wint SEO Friends of Search award 2022

Meer Vandentop nieuws? Lees hier onze nieuws blogs!