close2

Kapschuren

Houd je van een landelijke sfeer? Dan is een douglas houten kapschuur als overkapping in je tuin een aanrader! Het typische ongelijke puntdak zorgt voor een vriendelijke en landelijke uitstraling. Een douglas kapschuur kan praktisch zijn voor het droog opbergen van tuingereedschap of als carport voor je auto. Maar een douglas kapschuur wordt ook steeds meer gebruikt als sfeervolle overkapping om onder te zitten en zo optimaal te kunnen genieten van de tuin, ook bij slecht weer. En het mooiste is: je kunt ook beide functies combineren, bijvoorbeeld door een deel af te timmeren als schuur en daarnaast een open stuk waar je kunt zitten.

Hieronder vind je ons ruime assortiment. Heb je vragen of wil je graag een kapschuur op maat? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Filteren
close2

Toont 1-18 van 31 producten

Filteren
close2

Toont 1-18 van 31 producten

Douglas kapschuur

Onze houten kapschuren zijn gemaakt van douglas hout, een duurzame houtsoort die van nature lang meegaat. Naast douglas kapschuren van blank hout kunnen wij de douglas kapschuren ook voorzien van zwarte wanden. Deze vormen een mooi contrast met de blanke palen van een douglas kapschuur waardoor het een echte eyecatcher wordt.

Het voordeel van een douglas kapschuur is dat het hout langzaam vergrijst door weersinvloeden. Dit heeft geen invloed op de duurzaamheid, maar benadrukt het landelijke karakter door de mooie zilvergrijze kleur. Wil je toch liever de originele kleur behouden, dan kun je het hout ook behandelen met speciale douglas hout olie.

Naast onze douglas kapschuren hebben wij ook douglas houten overkappingen met plat dak.

Eenvoudige of luxe houten kapschuur

Er zijn veel mogelijkheden voor een houten kapschuur. Van een eenvoudige overkapping met alleen staanders tot een lang model met berging, zitgedeelte en ramen of zelfs deuren. Je kunt het zo luxe maken als je wilt en de kapschuur naar wens samenstellen.

Een eenvoudige houten kapschuur heeft geen wanden waardoor het een luchtige constructie is die ook in een kleinere tuin past. De luxere varianten zijn voorzien van zijwanden en bieden daardoor wat meer beschutting tijdens koudere avonden of slecht weer. Maar je kunt een douglas kapschuur ook uitbreiden met zijwanden die voorzien zijn van ramen. Zo maak je de kapschuur helemaal dicht, waardoor je een luxe tuinkamer creëert.

Zelf een kapschuur bouwen

Wij leveren onze douglas kapschuren als bouwpakket. Je kunt de houten kapschuur dus zelf bouwen, maar wij kunnen dit uiteraard ook voor je doen. Het bouwpakket bevat alle onderdelen om de overkapping op te bouwen. Wil je ook een vloer, dan moet je deze nog wel los bestellen en leggen. Houten vlonderplanken zijn heel sfeervol als vloer in een kapschuur. In ons assortiment vlonderplanken vind je verschillende soorten houten vlonderplanken.

Wil je graag helemaal zelf een houten kapschuur samenstellen en bouwen? Bekijk dan ons assortiment tuinhout en douglas hout. Andere bouwmaterialen zoals losse houten ramen en deurenplaatmateriaal, isolatieplaten en schroeven vind je in de categorie houtbouw materialen.

Kapschuur op maat

Staat je perfecte kapschuur niet op onze site? Geen probleem, wij leveren ook houten kapschuren op maat! Komt gerust langs bij onze vestiging in Barneveld. We nemen dan je wensen door en vertalen dit in een mooie houten kapschuur die helemaal bij je past.

Wil je een grote kapschuur bouwen? Dan adviseren wij om ook even te bekijken of hier wellicht een vergunning voor nodig is. Op de website van je gemeente kun je hier meer informatie over vinden.

Vragen over kapschuren?

Je ziet het: ook voor houten kapschuren ben je bij Vandentop Tuinhout aan het juiste adres. Of het nu gaat om een kapschuur bouwpakket of een kapschuur op maat. Heb je vragen over onze producten? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag! En je bent ook altijd welkom bij onze vestiging in Barneveld voor persoonlijk advies. De koffie staat klaar!