close2
Selectie verfijnen
Prijs
tot
Kies de gewenste afmeting (hoogte x breedte):
  1. 7x7 cm 1 product
  2. 9x9 cm 3 producten
  3. 180x180 cm 7 producten
  4. 180x200 cm 10 producten
  5. 195x180 cm 4 producten
  6. 195x200 cm 4 producten
  7. 200x180 cm 3 producten
  8. 200x200 cm 6 producten
Kies de gewenste doorkijk:
  1. Geen doorkijk 4 producten

Duofuse afsluiting

Maak een prachtige, tijdloze schutting met onze Duofuse composiet afsluiting! Duofuse composiet is een combinatie van hout- en kunststofvezels, wat een lange levensduur heeft. Daarnaast hebben de planken een mooie structuur die zorgt voor een prachtige schutting.

Wil je jouw nieuwe schutting door onze professionele monteurs laten plaatsen? Ook dat is geen enkel probleem! Bekijk alle mogelijkheden op onze montagepagina

Filteren
close2

Toont 1-18 van 33 producten

Filteren
close2

Toont 1-18 van 33 producten

Duofuse schutting

Een groot voordeel van een duofuse schutting is dat de planken naadloos op elkaar aansluiten. Hierdoor krijgt je een schutting zonder doorkijk die meteen voor privacy in je tuin zorgt! Zo kun je in alle rust genieten als je buiten zit en kan niemand zomaar de tuin in kijken.

De schuttingen van Duofuse zijn leverbaar in verschillende kleuren, waardoor je de uitstraling ervan helemaal zelf kunt bepalen. Ga bijvoorbeeld voor modern met de kleuren zwart en grijs of kies voor een warme uitstraling met de mooie bruine planken. Alle planken hebben een geborsteld oppervlak, waardoor het composiet het natuurlijke karakter van echt hout uitstraalt.

Duofuse lamellen

De lamellen Duofuse schutting is een mooie, moderne tuinafscheiding. De smalle plankjes zorgen voor een strakke lijn in de schutting en dat past erg mooi bij een tuin met strakke vormen. Bovendien geeft het een ruimtelijk effect, want de horizontale lijnen zorgen ervoor dat je tuin groter lijkt.

De Duofuse lamellen zijn net als de andere planken eenvoudig te plaatsen. Één plank bestaat uit drie lamellen waardoor je de volledige schutting snel opbouwt. En omdat de planken precies op elkaar aansluiten en zijn alleen de mooie smalle lamellen zichtbaar.

Duofuse composiet afsluiting

Met een Duofuse composiet afsluiting maak je het jezelf gemakkelijk, want de plaatsing is niet moeilijk. De planken hebben een tand en groef systeem wat betekent dat de planken aan de ene zijde een ‘tand’ hebben en aan de andere zijde een groef. Deze tand en groef passen precies in elkaar en zorgen ervoor de planken veenvoudig weg ‘opgestapeld’ kunnen worden zonder dat bevestiging met schroeven nodig is. Bovendien sluiten de planken hierdoor perfect op elkaar aan en vormen een strakke, zichtdichte Duofuse composiet afsluiting.

Duofuse

Het merk Duofuse staat bekend om de goede kwaliteit. Het houtcomposiet is mooi, natuurgetrouw en gaat lang mee. Dankzij de verschillende kleuren die leverbaar zijn, is er altijd wel een Duofuse schutting die je past. Er is keuze uit moderne kleuren, zoals stone grey en graphite black. Maar ook aan de liefhebbers van hout is gedacht: de kleur tropical brown is warm en natuurlijk. Bovendien zijn de planken voorzien van een nerfstructuur waardoor Duofuse bijna niet van echt hout te onderscheiden is.

Je hebt lang plezier van een Duofuse schutting, omdat deze geen onderhoud nodig heeft én er jarenlang als nieuw uit blijft zien. Na plaatsing kan er in 6 tot 8 weken een lichte verandering zijn in de kleur, maar daarna is je schutting voor de rest van de levensduur kleurvast. En dat zonder dat je aan de slag hoeft met olie of beits!

Meer informatie?
Heb je vragen over de schuttingen van Duofuse? Stel die dan gerust aan onze medewerkers, ze helpen je graag met advies om de juiste schutting voor jouw tuin te vinden! Bekijk hier onze contactgegevens.