close2

Dubbelstaafmat

Ben je op zoek naar een goede bescherming van je tuin, bedrijventerrein of speelplaats? Dan is een dubbelstaafmat hek de ideale keuze! Het robuuste hekwerk heeft een strakke en moderne uitstraling vanwege de verschillende kleuren waarin het hekwerk leverbaar is: antraciet, groen en zwart. Ook kan je bij ons terecht voor bijpassende dubbelstaafmat poorten, zowel een dubbelstaafmat looppoort als dubbele poort is mogelijk.

Wil je graag wat meer gemak? Kies dan voor ons complete pakket dubbelstaafmat: dit is een pakket met alle materialen voor het plaatsen van een dubbelstaafmat hekwerk in de gewenste afmetingen.

Onze categorieën

Een dubbelstaafmat is sterker dan een gewoon staafmathekwerk vanwege de horizontale dubbele draad. Dit betekent dat de verticale draad van de hekken tussen twee horizontale draden is vastgemaakt. Dit zorgt voor een stevigere verbinding dan een enkele draad. Onze dubbelstaafmatten zijn leverbaar in twee diktematen: 6/5/6 mm en 8/6/8 mm. Deze cijfers geven de dikte aan van de draden. Bij een dubbelstaaf hekwerk van 6/5/6 mm is de verticale draad 5 mm dik en de twee horizontale draden zijn beide 6 mm dik. Een dubbelstaaf hekwerk 8/6/8 mm heeft een verticale draad van 6 mm dik en twee horizontale draden van elk 8 mm dik. Elke dubbelstaafmat is leverbaar in verschillende hoogtematen.

Metalen tuinhek

Dubbelstaafmat is het ideale metalen tuinhek, want het hekwerk is sterk, gaat lang mee en heeft geen onderhoud nodig. De coating van het hek en de palen is van hoge kwaliteit, waar je 10 jaar garantie op krijgt! En mocht het hek toch beschadigd raken, dan kun je de kleur bijwerken met speciale lakspray.

Een metalen tuinhek heeft een strakke en moderne uitstraling dankzij de rechte vorm. Maar dubbelstaafmatten hebben ook juist een open karakter dankzij de mazen in het hek. En dat is prettig als je graag een stevig metalen tuinhek nodig hebt en ook wilt blijven genieten van het uitzicht. Wil je juist liever wat meer privacy? Dat kan ook, daarvoor zijn er speciale privacy-stroken in ons assortiment. Deze vlecht je als het ware tussen de draden van het metalen hek door en zo heb je precies op de juiste plek geen doorkijk meer. De stroken zijn uiteraard leverbaar in dezelfde kleuren als de dubbelstaafmatten, zodat het één geheel wordt.

Hekwerk dubbelstaafmat kleuren

Je kunt bij Vandentop Tuinhout kiezen uit hekwerk van dubbelstaafmat in verschillende kleuren. Vaak wordt gekozen voor hekwerk in donkergroen RAL 6009 omdat dit mooi past in een natuurlijke omgeving. Ook hekwerk van dubbelstaafmat met zwarte draden (RAL 9005) is populair. Dit wordt vaak toegepast langs industrieterreinen, maar kan juist ook een stoer karakter geven aan je tuin. De kleur antraciet (RAL 7016) is een mooie middenweg, dit is wel een stoere kleur, maar niet te donker waardoor het wat minder ‘aanwezig’ is dan zwart hekwerk van dubbelstaafmat.

Dubbelstaafmat poort

Een stevig hekwerk als een dubbelstaafmat hek wil je natuurlijk eenvoudig kunnen betreden. Dat kan met onze dubbelstaafmat poort! We hebben twee type poorten in ons assortiment: de standaard, enkele deur en een dubbelstaafmat dubbele poort.

De poorten in het assortiment worden geleverd met een Locinox slot, waarbij het binnenwerk van stevig RVS gemaakt is. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat jouw dubbelstaafmat erfafscheiding perfecte bescherming biedt!

Bovendien kun je kiezen uit dezelfde kleuren als het hekwerk waardoor de hele tuinafsluiting dezelfde stijl heeft.

Meer informatie over dubbelstaafmat

Wil je meer weten over de dubbelstaafmat? Stel je vragen dan gerust aan onze medewerkers via de telefoon, e-mail of chat. We helpen je graag! Bekijk onze contactinformatie hier.