close2

Overkapping op maat

Veranda op maat

Houten overkappingen, veranda's en kapschuren. We zien ze steeds vaker terugkomen in diverse tuinen. En dat is ook niet gek, ze zorgen er natuurlijk voor dat je ieder seizoen optimaal kunt genieten van buiten aangezien je droog en beschut zit. 

Zie jij jezelf ook al helemaal zitten in je eigen buitenverblijf, maar ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bij Vandentop Tuinhout helpen we je graag met een houten overkapping op maat, een houten veranda op maat of juist een houten kapschuur op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor je ‘m  helemaal naar je eigen stijl kunt samenstellen en inrichten. Op deze pagina vind je meer informatie & laten we direct een aantal voorbeelden zien van houten veranda’s die we hebben mogen plaatsen.

Veranda op maat

Om jouw veranda of kapschuur op maat samen te stellen, gaan we graag me je om tafel! Op deze manier kunnen we de afmetingen en jouw persoonlijke wensen verwerken in een ontwerp. Dit doen we natuurlijk onder het genot van een lekkere kop koffie.

En dankzij onze configurator kunnen we je direct een 3D-ontwerp laten zien, waarin je wensen gevisualiseerd worden. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos, zodat je een echte ‘eigen’ houten veranda op maat hebt.

Douglas overkapping op maat

Douglashout is een materiaalsoort dat de laatste jaren ontzettend veel gebruikt wordt voor het maken van een veranda, overkapping of kapschuur. Het hout heeft een mooie tekening en een warme kleur. Maar het is ook mogelijk om te kiezen voor bruin geïmpregneerd douglas. Het hout heeft een behandeling gehad, waardoor het een mooie bruine kleur heeft en deze ook behoudt.

Ook is het natuurlijk mogelijk om te kiezen voor andere houtsoorten voor je overkapping, kapschuur of veranda. Denk bijvoorbeeld aan het exclusieve materiaal eikenhout  of kies voor een combinatie van houtsoorten.

Veranda laten bouwen

Naast het ontwerpen van jouw houten overkapping op maat, nemen we ook graag de montage voor je uit handen! Onze montagecollega’s zorgen voor een vakkundige plaatsing, zodat je verzekerd bent van een goed gemonteerd buitenverblijf waar je nog jarenlang plezier van hebt.

Vanwege hun jarenlange ervaring weten zij precies hoe je een overkapping inclusief montage plaatst. Ook hebben zij het juiste, professionele gereedschap bij zich, waardoor de houten veranda perfect geplaatst wordt. Nog een voordeel van een veranda of overkapping laten bouwen: je hoeft niets zelf te doen!

Natuurlijk is het ook mogelijk om alle materialen voor een nieuwe overkapping, veranda of kapschuur bij ons af te nemen. In dat geval berekenen wij wat je nodig hebt en komen we die materialen met onze vracht- of bakwagen bij je thuis afleveren.  

Maak een afspraak voor een veranda of overkapping op maat

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw nieuwe overkapping, veranda of kapschuur op maat? Maak dan een afspraak en creëer samen met onze adviseur de ideale houten veranda of overkapping op maar voor in jouw tuin!

Inspiratie houten veranda en overkapping

En natuurlijk helpen we je graag met meer inspiratie. Hieronder vind je diverse houten veranda’s en overkappingen die we bij onze klanten hebben mogen plaatsen:

 

Padouk houten schutting
Schutting padouk hout
Vlonder padouk hout
 
padouk houten vlonder