close2

Maak gebruik van onze inmeetservice!

Inmeetservice Vandentop Tuinhout

 

Is het hoog tijd voor een nieuwe schutting, veranda of overkapping? Of wil je de oude tuindeuren of het oude vlonder vervangen? Dan is het natuurlijk belangrijk om de juiste afmetingen te weten. Of misschien ben je juist benieuwd naar de mogelijkheden in je tuin. In dat geval helpen wij je graag met onze inmeetservice! 

Hoe gaat de inmeetservice in zijn werk? 

Eén van onze collega's komt bij je langs en kijkt samen met jou waar de nieuwe schutting, overkapping, tuindeur of het vlonder geplaatst moet worden. We meten alle ruimte nauwkeurig op, zodat we een offerte op maat kunnen maken. Vervolgens zullen we bij jou aan de keukentafel de offerte voor je uitwerken en deze nemen we door om eventuele vragen te beantwoorden. 

Het is niet nodig om van te voren al helemaal duidelijk te hebben welk type schutting, vlonder of deur je voorkeur heeft. Wel maakt dit het zowel ons als jou een stuk makkelijker. Tijdens het inmeten nemen we ook de tijd om je zo goed mogelijk te adviseren over de verschillende mogelijkheden. En als het nodig is, kunnen we voor meerdere mogelijkheden offertes uitwerken, want de juiste afmetingen hebben we op dat moment natuurlijk bij de hand dankzij de inmeetservice!

Gebruikmaken van de inmeetservice

Wil je graag je tuinproject laten inmeten door ons? Stuur ons een mail met daarin de volgende gegevens: 

  1. Naam
  2. Adres
  3. Woonplaats
  4. Telefoonnummer
  5. Soort project
    Bijvoorbeeld: schutting, vlonder, overkapping, gevelbekleding of iets anders.
  6. Eventueel voorkeur voor een product
    Heb je bijvoorbeeld op onze site al iets gezien wat je mooi vindt, dan horen we dat graag van je!

Onze collega Teus zal contact met je opnemen om de gegevens door te nemen en natuurlijk om een afspraak te maken. Zodra de afspraak gemaakt is, ontvang je hiervan per mail een bevestiging. Deze bevat een betaallink ter waarde van € 55 inclusief btw. Deze kosten worden in mindering gebracht, zodra er een order bij ons geplaatst wordt. Het maakt niet uit of je de producten zelf gaat plaatsen of dat je kiest voor onze montageservice. In beide gevallen wordt het bedrag in mindering gebracht.