close2

Hermadix

Hoge kwaliteit en duurzaam: Hermadix beits en olie zijn goede én verantwoorde producten om je tuinhout mee te onderhouden. Je kunt kiezen uit verschillende onderhoudsmiddelen in transparant en dekkende kleuren.

Filteren
close2

9 producten

Filteren
close2

9 producten

In ons assortiment onderhoudsmiddelen vind je verschillende producten van Hermadix. Het is een merk dat bekendstaat om de hoge kwaliteit van de producten. Daarnaast zijn de beitsen en oliën eenvoudig te verwerken en je hebt geen last van een nare verflucht. Bij de productie houdt Hermadix rekening met mens en milieu, zo maak je dus ook een verantwoorde keuze bij het onderhouden van je tuinhout.

De hoge kwaliteit van de Hermadix producten blijkt onder meer uit het resultaat wat je ermee behaalt. Je schutting, tuinhuis en veranda hebben na behandeling een mooie en goede beschermlaag waar je lang van kunt genieten. Bovendien is het watergedragen en dringen de producten diep door in het hout waardoor het niet gaat bladderen.

Hermadix douglas olie

Douglashout staat bekend om zijn van nature roze/gele kleur en de prachtige vlam die in het hout zichtbaar is. Belangrijk om te weten is dat iedere houtsoort vergrijst, ook douglashout! Om de mooie originele kleur te behouden kan het hout behandeld worden. Bijvoorbeeld met Hermadix douglas olie. Deze watergedragen olie snel droogt, stinkt niet en geeft het douglas hout in je tuin ene mooie transparante beschermlaag. Bovendien kun je bij de Hermadix douglas olie kiezen uit drie verschillende kleuren: naturel, smoke white en dim grey, waardoor je een schutting of veranda ook een mooi kleuraccent mee kunt geven waarbij de houtstructuur zichtbaar blijft. Des te meer lagen je aanbrengt, des te donkerder de kleur.

Hermadix bangkirai olie

Voor een goede bescherming tegen weersinvloeden en vergrijzing zijn de olieproducten het meest geschikt. Met de Hermadix bangkirai olie blijft hardhout in perfecte conditie en het geeft je tuinhout een matte afwerking. De oliën zorgen ervoor dat het hout beschermd wordt tegen vergrijzing. Een ander fijn aspect van de bangkirai olie is dat bladderen van de olie uitgesloten is. Ook blijft het natuurlijke karakter en de kleur van het hout behouden.

De bangkirai olie van Hermadix is ook erg geschikt voor gebruik op vlonders en steigers. Deze kunnen door de aanhechting van algen gevaarlijk glad worden. Door ze te behandelen met bangkirai olie wordt dit voorkomen én zorgt voor een beschermlaag, waardoor het hout lang mee gaat en de mooie kleur behouden blijft.

Hermadix beits

Op onze site vind je onder andere beitsen die geschikt zijn voor verschillende houtsoorten. De hardhoutbeits is geschikt voor hardhoutsoorten en de steigerhout beits voor steigerhout, zowel nieuw hout als hout dat al een tijdje in de tuin staat. Speciaal voor geïmpregneerd hout is er Hermadix tuindecoratiebeits. Het voordeel van deze beitsen is dat ze een transparante beschermlaag op het hout aanbrengen. Er zijn verschillende kleuraccenten leverbaar, maar de houttekening blijft na het aanbrengen ook zichtbaar. Hierdoor wordt het hout optimaal beschermd, maar verliest het niet de natuurlijke uitstraling.

Naast de transparante beitsen zijn er ook dekkende verfbeitsen leverbaar, zoals Hermadix verfbeits houtdecor. Hiermee geef je de schutting, veranda of schuur een mooie diepe kleur die bovendien makkelijk aan te brengen is. Ook de dekkende beits is watergedragen en je hebt geen grondverf nodig. Je kunt de verf over oude verflagen aanbrengen, ook dan gaat het lang mee en bladdert het niet.

Hermadix zwarte teer impraline

Naast de beits en olie is er ook Hermadix impraline verkrijgbaar. Hiermee kun je tuinhout impregneren en beschermen. Impraline zijn leverbaar in een kleurloze variant en verschillende kleuren, zoals bangkirai en Hermadix zwarte teer.

Vragen over Hermadix?

Twijfel je over welk product geschikt is voor jouw klus? Neem gerust contact met ons op! Onze medewerkers helpen je graag met meer informatie en deskundig advies.